Cupcakes Cu Zahăr Brun-Pecan

Cupcakes Cu Zahăr Brun-Pecan
Prajiturele reteta de zahar brun-Pecan ar putea satisface pofta ta American în jurul valorii de 1 oră și 35 de minute. Această rețetă servește 18 și costă 51 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 314 calorii. Un amestec de zară, zahăr brun, scurtare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cupcakes cu morcovi, dovlecei cu arțar și cremă de brânză glazură de zahăr brun acoperită cu un Pecan confiat, mini unt maro funfetti cupcakes + zahăr brun buttercream {giveaway}, și Cupcakes Cu Zahăr Brun Cu Glazură De Unt Brun De La Martha pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 18 căni de brioșe de dimensiuni obișnuite.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
3
Răspândiți nuci pecan în tigaie puțin adâncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Coaceți descoperit 6 până la 10 minute, amestecând ocazional, până se rumenesc; rece.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Așezați 1/4 cană de nuci pecan în robotul de bucătărie. Acoperiți; procesați până se toacă fin. Într-un castron mic, amestecați pecanele tocate mărunt și zahărul brun; pus deoparte pentru topping.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
Zahăr BrunZahăr Brun
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
6
Într-un alt castron mic, amestecați făina și bicarbonatul de sodiu; pus deoparte. Într-un castron mediu, bateți 1/4 cană de unt și scurtarea cu mixerul electric la viteză medie până când este pufos. Adăugați treptat 3/4 cană de zahăr granulat, bătând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
ScurtareaScurtarea
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
7
Adăugați gălbenușurile de ou, pe rând, bătând până se omogenizează după fiecare adăugare. Se amestecă 2 lingurițe de pastă de fasole de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De VaniliePastă De Vanilie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
8
Adăugați amestecul de făină alternativ cu zară, bătând la viteză mică după fiecare adăugare până la amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
9
Într-un castron mic, bateți albușurile cu mixerul electric la viteză medie până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
10
Adăugați 1/4 cană de zahăr granulat rămas, câte 1 lingură, bătând până se formează vârfuri tari. Îndoiți o treime din albușurile de ou în aluat;pliați în albușurile rămase și restul de 1/2 cană de nuci prăjite. Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose, umplând două treimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Nuci PecanNuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
11
Coaceți 25 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 5 minute; scoateți din tigăi la rafturile de răcire. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
12
Între timp, într-o cratiță grea de 1 litru, gătiți 1/4 cană de unt la foc mediu, amestecând continuu, până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
13
Se toarnă în castron mare; frigider 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
14
Adăugați cremă de brânză în untul rumenit; bateți cu mixerul electric la viteză medie până se omogenizează. Adăugați treptat zahăr pudră, bătând până devine ușor și pufos. Se amestecă 1 1/2 lingurițe de pastă de fasole de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De VaniliePastă De Vanilie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
15
Înghețați fiecare cupcake cu glazură generoasă de 2 linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
16
Se presară cu amestec rezervat de pecan-zahăr brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Nuci PecanNuci Pecan
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții18
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista