Cupcakes cu vanilie cu glazură de fasole de vanilie

Cupcakes cu vanilie cu glazură de fasole de vanilie
Cupcakes de vanilie cu glazură de fasole de vanilie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 24 de porții cu 160 de calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de albușuri de ou, cremă de tartru, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 33 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 8%. Rețete similare sunt Cupcakes cu fasole de vanilie umplute cu cremă de ciocolată cu glazură de fasole de vanilie, Mini Cupcakes cu fasole de vanilie cu glazură de unt de vanilie, și Cupcakes cu fasole de vanilie și glazură de brânză cremă de fasole de vanilie.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti tortul, cântăriți sau lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
3
Combinați făina, 1/2 linguriță de sare, bicarbonatul de sodiu și praful de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
4
Așezați 1/2 cană de unt și 1 1/4 căni de zahăr într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză mare până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
5
Adăugați gălbenușurile de ou, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare. Se amestecă extractul de vanilie. Reduceți viteza mixerului la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Adăugați amestecul de făină și Zara alternativ la amestecul de unt, începând și terminând cu amestecul de făină și bateți doar până se combină. Folosind bătăi curate și uscate, bateți 3 albușuri de ou și 1/4 linguriță cremă de tartru la viteză mare până se formează vârfuri rigide. Îndoiți o treime din albușurile de ou în aluat. Îndoiți ușor albușurile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Lapte BătutLapte Bătut
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
7
Căptușiți 24 de căni de briose cu căptușeli pentru cupcake; se acoperă cu spray de copt. Puneți aluatul în cupe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De CoptSpray De Copt
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
8
Coaceți la 350 timp de 23 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centre iese cu firimituri umede agățate. Se răcește în tigăi 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Scoateți din tigăi; se răcește complet pe rafturile de sârmă.
10
Pentru a pregăti glazura, puneți 1 cană de zahăr, 1/4 cană de apă și fasole de vanilie într-o cratiță; se aduce la fierbere. Fără agitare, gătiți 3 minute sau până când un termometru pentru bomboane înregistrează 250; aruncați fasolea de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
GlazuraGlazura
BomboaneBomboane
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
11
Combinați 3 albușuri de ou, 1/4 linguriță cremă de tartru și 1/8 linguriță sare într-un castron mare; folosind bătăi curate și uscate, bateți cu un mixer la viteză mare până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
12
Se toarnă siropul de zahăr fierbinte într-un jet subțire peste albușuri, bătând cu viteză mare până se formează vârfuri rigide. Reduceți viteza mixerului la minim; continuați să bateți până când amestecul se răcește (12 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop SimpluSirop Simplu
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
13
Bateți 1/4 cană de unt până când este ușor și pufos, dacă doriți. Îndoiți în 1 cană amestec de albuș de ou. Îndoiți amestecul de unt în amestecul de albuș de ou rămas, amestecând până se omogenizează. Top cupcakes cu glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
GlazuraGlazura
UntUnt
14
Varianta 1: Cupcakes cu ciocolată
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
15
Pregătiți Cupcakes cu vanilie, scăzând făina de tort la 7 uncii (aproximativ 1 3/4 căni). Se amestecă 1/2 cană de cacao neîndulcită în amestecul de făină. Creșteți zahărul la 1 1/2 cești. Reduceți vanilia la 1/2 linguriță. Topiți 2 uncii de ciocolată de copt neîndulcită și amestecați în aluat după adăugarea amestecului de făină și a zarei. Pregătiți glazura de fasole de vanilie, crescând zahărul la 1 1/3 căni și crescând apa la 1/3 cană. Omiteți untul. Îndoiți 1/4 cană de cacao neîndulcită în bezea. Radeți 1 uncie de ciocolată dulce-amăruie peste cupcakes mată. Servește 24 (Dimensiune de servire: 1 cupcake) calorii 185; grăsime 6g( sat 9g); sodiu 151MG
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata De Copt NeindulcitaCiocolata De Copt Neindulcita
Ciocolată Dulce-amarăCiocolată Dulce-amară
Pudră De Cacao NeîndulcităPudră De Cacao Neîndulcită
VanilieVanilie
Lapte BătutLapte Bătut
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
GlazuraGlazura
UntUnt
ZahărZahăr
ApăApă
16
Bărbierit adecvat de ciocolată: folosiți un bloc sau o bară de ciocolată bună pentru garnitura dvs. de bucle de ciocolată. Dacă vă frecați degetul mare peste suprafață de două sau trei ori și apoi vă radeți, buclele vor fi mai puțin fragile și mai puțin probabil să se crape și să se rupă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De CiocolatăBucle De Ciocolată
CiocolataCiocolata
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
17
Varianta 2: Cupcakes din catifea roșie
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
18
Pregătiți Cupcakes cu vanilie, adăugând 1/4 cană de cacao neîndulcită la amestecul de făină de tort. Se amestecă 1 (1 uncie) sticlă de colorant alimentar roșu în aluat. Omiteți glazura de fasole de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea Roșie A AlimentelorCuloarea Roșie A Alimentelor
Pudră De Cacao NeîndulcităPudră De Cacao Neîndulcită
VanilieVanilie
Făină De TortFăină De Tort
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
GlazuraGlazura
19
Așezați 3 linguri de unt și 1 (8 uncii) bloc de brânză cremă cu 1/3 mai puțin grăsime într-un castron mare și bateți cu un mixer la viteză medie-mare până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
20
Adăugați 2 căni de zahăr pudră, 1/4 linguriță de vanilie și 1/8 linguriță de sare; bate pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
VanilieVanilie
SareSare
21
Adăugați pastă roșie de culoare alimentară la glazură; se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea Roșie A AlimentelorCuloarea Roșie A Alimentelor
GlazurăGlazură
22
Puneți glazura într-o pungă de plastic cu fermoar; sigiliu. Decupați o gaură de 1/4 inch în 1 colț al sacului. Țeavă deasupra cupcakes. Servește 24 (Dimensiune de servire: 1 cupcake) calorii 201; grăsime 4G (sat 9g); sodiu 186MG
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
GlazuraGlazura
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
23
Vârtejuri elegante: punctați glazura groasă cu câteva picături de pastă roșie de culoare alimentară și amestecați ușor pentru a-i da un aspect învârtit. Puneți cu grijă o lingură într-o pungă cu fermoar și scoateți-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea Roșie A AlimentelorCuloarea Roșie A Alimentelor
GlazuraGlazura
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 33 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista