Cupcakes Cu Vanilie
Cupcakes cu vanilie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 157 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 20 și costă 19 cenți pe porție. Această rețetă de la Cookie Madness are 8 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Un amestec de făină) făină de tort, sare, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Mini Cupcakes cu fasole de vanilie cu glazură de unt de vanilie, Cupcakes de bază cu vanilie cu glazură de brânză cremă de vanilie, și Cupcakes cu vanilie cu glazură de unt de vanilie în două tonuri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. veți coace cupcakes-urile la o temperatură mai scăzută, dar cuptorul trebuie să înceapă la cald.Căptușiți 20 până la 24 de căni de cupcake cu căptușeli de hârtie.Se amestecă bine făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron și se lasă deoparte.Crăpați ouăle într-un castron separat și bateți ușor cu un fork.In vasul unui mixer de stand cu paleta atașată, bateți untul până devine cremos.
Adăugați zahărul și bateți aproximativ 4 minute.Cu mixerul pe scăzut sau mediu, adăugați treptat ouăle bătute, aproximativ o lingură la un moment dat.
Se amestecă împreună laptele, vanilia și uleiul.Folosind cea mai mică viteză a mixerului sau manual folosind o racletă rezistentă, adăugați alternativ amestecul de făină și amestecul de lapte, începând și terminând cu făină și amestecând până la omogenizare.Împărțiți aluatul între cupele de cupcake, astfel încât cupele să fie pline de aproximativ.
Puneți tigăile în cuptorul de 400 de grade și reduceți imediat căldura la 35
Coaceți timp de 20 de minute sau până când vârfurile revin când sunt ușor atinse.
Lăsați să se răcească complet.