Cupcakes cu unt de arahide cu glazură de ciocolată
Rețeta Cupcakes cu unt de arahide cu glazură de ciocolată ar putea satisface pofta ta americană în jur 1 oră și 35 de minute. Această rețetă face 24 de porții cu 257 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați apă, unt de arahide cremos, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cupcakes De Ciocolată Cu Glazură De Unt De Arahide, Cupcakes de ciocolată cu glazură de unt de arahide, și Cupcakes de ciocolată cu glazură de unt de arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigăi întunecate sau antiaderente).
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 24 de căni de brioșe de dimensiuni obișnuite.
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, apă, ulei, ouă și 3/4 cană unt de arahide cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional. Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose (aproximativ două treimi pline).
Coaceți 18 până la 23 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată.
Scoateți din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Într-un castron mediu, amestecați glazura și 1/4 cană de unt de arahide. Frost cupcakes cu amestec de glazură.
Se presară cu arahide; apăsați ușor în glazură.