Cupcakes Cu Tiramisu

Cupcakes Cu Tiramisu
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Cupcakes Tiramisu. Pentru 1,46 USD pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 524 calorii, 7g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 24. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. 21 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți praf de copt, ouă, extract de vanillan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Cupcakes Cu Tiramisu, Cupcakes Cu Tiramisu, și Cupcakes Cu Tiramisu.

Instrucțiuni

1
Pentru cupcakes: Preîncălziți cuptorul cu convecție la 325 de grade F. Linia 24 Tigăi obișnuite pentru cupcake cu garnituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șnur De Pantofi Lemn Dulceșnur De Pantofi Lemn Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Tăiați dur boabele de cafea acoperite cu ciocolată și lăsați-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Cafea Acoperite Cu CiocolatăBoabe De Cafea Acoperite Cu Ciocolată
3
Combinați făina, praful de copt și sarea într-un castron. Într-un mixer cu suport prevăzut cu accesoriul pentru palete, cremați untul și zahărul la viteză medie până când sunt ușoare și pufoase, 4 până la 8 minute. Adăugați încet ouăle, pe rând, răzuind vasul după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate FeliiPiersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(Keebler)(Keebler)
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Scorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, AmestecateScorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, Amestecate
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Adăugați extractul de vanilie. La viteză mică, alternați treptat adăugând amestecul de făină și laptele, începând și terminând cu ingredientele uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
5
Când aluatul este neted, împărțiți uniform în căptușelile pentru cupcake.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șnur De Pantofi Lemn Dulceșnur De Pantofi Lemn Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Manchego Mărunțită, Câteva PumniBrânză Manchego Mărunțită, Câteva Pumni
6
Presărați 1 linguriță boabe de cafea zdrobite pe fiecare cupcake.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De CafeaBoabe De Cafea
șnur De Pantofi Lemn Dulceșnur De Pantofi Lemn Dulce
7
Coaceți până se rumenesc ușor și se fierbe complet, aproximativ 15 minute. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Pentru siropul de espresso: într-o cratiță mică, combinați 1/3 cană de apă, zahăr și pudră de espresso.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
9
Se încălzește la foc mediu-mare până când zahărul este complet topit, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
10
Se ia de pe foc și se amestecă lichiorul de cafea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De CafeaLichior De Cafea
11
Pentru crema de mascarpone: într-un castron mediu, combinați mascarpone, zahărul cofetarilor, lichiorul de cafea și extractul de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier
Lichior De CafeaLichior De Cafea
MascarponeMascarpone
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
12
Așezați smântâna grea în vasul unui mixer cu suport. Folosind atașamentul pentru bici, bateți smântâna până se formează vârfuri moi. Îndoiți treptat o treime din frisca în amestecul de mascarpone. Continuați să pliați în cremă în încă două adăugiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie GumaLamaie Guma
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
MascarponeMascarpone
Echipamente pe care le vei folosi
Scorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, AmestecateScorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, Amestecate
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
13
Pentru asamblare: folosind o furculiță, faceți găuri în vârfurile cupcakes-urilor coapte. Lingurați treptat 2 linguri de sirop espresso peste fiecare cupcake.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șnur De Pantofi Lemn Dulceșnur De Pantofi Lemn Dulce
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
14
Așezați crema de mascarpone într-o pungă de conducte prevăzută cu un tub metalic și introduceți cantitatea dorită de cremă pe fiecare cupcake. Se pudrează cu pudră de cacao și se presară cu așchii de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De CiocolatăAșchii De Ciocolată
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
MascarponeMascarpone
șnur De Pantofi Lemn Dulceșnur De Pantofi Lemn Dulce
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cupcakes funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ca ' del Bosco Franciacorta Cuvee Prestige Edizione 45 cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 47 de dolari pe sticlă.
Ca ' del Bosco Franciacorta Cuvee Prestige Edizione 45
Ca ' del Bosco Franciacorta Cuvee Prestige Edizione 45
Amestec: 82% Chardonnay, 16,5% Pinot Nero, 1,5% Pinot Bianco
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista