Cupcakes cu sfeclă de ciocolată a lui Johnny Iuzzini
Rețeta Cupcakes cu sfeclă de ciocolată a lui Johnny Iuzzini este gata în aproximativ 1 oră și 20 de minute și este cu siguranță un minunat fără lactate și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. O porție conține 177 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. 35 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de făină, ouă, sare grosieră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supa de ciocolată a lui Johnny Iuzzini, Cookie-urile cu ciocolată ucigașe ale lui Johnny Iuzzini + un cadou de carte de bucate, și Cupcakes Cu Sfeclă De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați rafturile cuptorului la pozițiile medii superioare și inferioare de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Pregătiți două tigăi de cupcake de dimensiuni standard cu cupe de hârtie.
Topiți ciocolata într-un vas sigur pentru cuptorul cu microunde în cuptorul cu microunde, încălzind în trepte de 15 secunde și amestecând între fiecare. Alternativ, puteți așeza ciocolata tocată într-un castron peste o cratiță cu apă clocotită și amestecați ocazional până se topește.
Amestecați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mediu.
Puneți zahărul, ouăle și uleiul într-un castron mediu (sau vasul unui mixer de stand) și bateți la viteză mare cu accesoriul de tel până când ouăle sunt palide și aproximativ triplate în volum, aproximativ 2 minute. Bateți vanilia, apoi ingredientele uscate în 2 adaosuri, apoi ciocolata și piureul de sfeclă, amestecând bine după fiecare adăugare.
Umpleți fiecare cană 3/4 din drum până la vârf și coaceți până când un tester plasat în centrul cupcake iese curat, aproximativ 20 de minute, rotind tigăile la jumătatea drumului. Lăsați să se răcească complet în tăvi înainte de îngheț.