Cupcakes cu rom și Cola
Rom și Cola Cupcakes ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP are 237 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24 și costă 31 de cenți pe porție. Un amestec de unt, rom, vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 82 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cupcakes Cu Cola Cu Ciocolată Dublă, Cupcakes Cherry Coke cu glazură de Cola, și Cupcakes Coca-cola cu glazură de unt de arahide sărat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 24 de căni de brioșe de dimensiuni obișnuite.
Într-un castron mare, bateți ingredientele cupcake cu mixerul electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional, până se omogenizează bine. Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose.
Coaceți aproximativ 20 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute; scoateți din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Într-un castron mediu, bateți untul și zahărul pudră cu mixerul electric la viteză medie-mică până se combină. Creșteți viteza la mediu; bateți treptat în rom și vanilie până devine pufos. Pipă sau întinde glazura pe cupcakes.