Cupcakes Cu Pâine De Porumb Cu Glazură De Miere

Cupcakes Cu Pâine De Porumb Cu Glazură De Miere
Reteta Cornbread Cupcakes cu miere glazura ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 45 minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 41G de proteine, 300g de grăsime, și un total de 5345 calorii. Pentru $ 8.88 pe portie, această rețetă acoperă 63% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. Un amestec de smântână, zahăr pudră, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 23 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este extraordinar. Încercați Cupcakes cu scorțișoară de mere cu glazură de mied și un vârtej de miere: Cupcakes Rosh Hashana pentru un An Nou dulce, Miere prăjită alune ciocolată bucată Cupcakes cu miere Boozy Buttercream glazura, și Cupcakes cu miere de lămâie (cu glazură de brânză cremă de miere) pentru rețete similare.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Forge beciuri Classique Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Forge Beciuri Classique Riesling
Forge Beciuri Classique Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 din 2017 Cel mai important vin al Forge beciuri își propune să dezvăluie adevărata natură a vintage-ului și să exploreze terroirul senecalake-ului de Est. Fermentarea are loc cu drojdii indigene în barriques neutre franceze (65%) și restul în oțel inoxidabil. Cu acest nivel de maturitate, fermentațiile au continuat până la sfârșitul primăverii pentru a termina uscarea oaselor.Gutui, lămâie, fenicul și ardeziemingle cu marțipan și ciocolată albă, susținută de aciditate precisă.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate53
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista