Cupcakes Cu Nucă De Cocos Dublă

Cupcakes Cu Nucă De Cocos Dublă
Cupcakes cu nucă de cocos dublu ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 24 de porții cu 217 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, nucă de cocos, nucă de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Cupcakes Duble Cu Nucă De Cocos, Cupcakes Duble Cu Ciocolată Neagră-Nucă De Cocos, și Cupcakes duble cu nucă de cocos cu ciocolată cu glazură de brânză cremă Nutella pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigăi întunecate sau antiaderente).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 24 de căni de brioșe de dimensiuni obișnuite.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
3
Într-un castron mediu, amestecați 2 căni de nucă de cocos și laptele condensat; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Condensat îndulcitLapte Condensat îndulcit
Nucă De CocosNucă De Cocos
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Faceți aluatul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie. Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose (două treimi pline). Completați fiecare cu aproximativ 1 linguriță de amestec de nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
5
Coaceți conform instrucțiunilor de pe cutie pentru 24 de cupcakes. Se răcește în tigăi 5 minute; scoateți din tigăi în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
6
Într-un castron mediu, bateți zahărul pudră, untul și sarea cu lingura sau cu mixerul electric la viteză mică până se omogenizează bine. Bateți în extract de nucă de cocos și 1 lingură de lapte. Bateți treptat în suficient lapte rămas pentru a face glazura netedă și răspândită. Imediat îngheț cupcakes. Înmuiați blaturile de cupcakes în nucă de cocos prăjită. Depozitați ușor acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Nucă De CocosExtract De Nucă De Cocos
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
GlazuraGlazura
Nucă De CocosNucă De Cocos
UntUnt
LapteLapte
SareSare
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista