Cupcakes Cu Nucă De Cocos Dublă
Cupcakes cu nucă de cocos dublu ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 24 de porții cu 217 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, nucă de cocos, nucă de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Cupcakes Duble Cu Nucă De Cocos, Cupcakes Duble Cu Ciocolată Neagră-Nucă De Cocos, și Cupcakes duble cu nucă de cocos cu ciocolată cu glazură de brânză cremă Nutella pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigăi întunecate sau antiaderente).
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 24 de căni de brioșe de dimensiuni obișnuite.
Într-un castron mediu, amestecați 2 căni de nucă de cocos și laptele condensat; pus deoparte.
Faceți aluatul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie. Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose (două treimi pline). Completați fiecare cu aproximativ 1 linguriță de amestec de nucă de cocos.
Coaceți conform instrucțiunilor de pe cutie pentru 24 de cupcakes. Se răcește în tigăi 5 minute; scoateți din tigăi în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Într-un castron mediu, bateți zahărul pudră, untul și sarea cu lingura sau cu mixerul electric la viteză mică până se omogenizează bine. Bateți în extract de nucă de cocos și 1 lingură de lapte. Bateți treptat în suficient lapte rămas pentru a face glazura netedă și răspândită. Imediat îngheț cupcakes. Înmuiați blaturile de cupcakes în nucă de cocos prăjită. Depozitați ușor acoperit.