Cupcakes cu nucă de cocos cu glazură de brânză cremă de nucă de cocos

Cupcakes cu nucă de cocos cu glazură de brânză cremă de nucă de cocos
Nevoie de o desert vegetarian lacto ovo? Cupcakes cu nucă de cocos cu glazură de brânză cremă de nucă de cocos ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 310 calorii. Această rețetă servește 20. Mai mulți oameni au făcut această rețetă, iar 968 ar spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Vă este adus prin simple rețete. Mergeți la magazin și ridicați unt, praf de copt, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Cupcakes cu nucă de cocos cu glazură de brânză cremă de nucă de cocos, Cupcakes cu nucă de cocos cu glazură de brânză cremă de nucă de cocos, și Cupcakes Cu Cremă De Nucă De Cocos Cu Glazură De Brânză Cremă De Nucă De Cocos Prăjită.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
2
Bateți untul și zahărul: bateți untul până devine ușor și pufos, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
3
Adăugați zahăr și bateți din nou până când este ușor și pufos, încă 3 minute, răzuind părțile laterale la jumătatea drumului pentru a asigura o amestecare uniformă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
4
Bateți în ouă, pe rând: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Adăugați ouăle, pe rând, bătând câte 30 de secunde fiecare. Asigurați-vă că răzuiți părțile laterale după fiecare ou pentru a asigura o amestecare uniformă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Combinați ingredientele uscate: 
7
Bateți împreună făina, sarea și praful de copt într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
8
Combinați laptele de cocos și vanilia: amestecați împreună 1 cană dintr-o cutie bine agitată de lapte de cocos și o linguriță de vanilie într-un castron separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1
Adăugați 1/3 din ingredientele uscate în amestecul de zahăr din unt și amestecați, apoi adăugați 1/2 din amestecul de lapte de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
2
Continuați să alternați cu amestecurile umede și uscate, terminând cu cele uscate. Opriți amestecarea o dată la fel cum ingredientele devin încorporate; nu amestecați prea mult!
3
Îndoiți nuca de cocos deshidratată îndulcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos DeshidratatăNucă De Cocos Deshidratată
4
Umpleți căptușelile pentru cupcake: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus
Echipamente pe care le vei folosi
Jumătăți De Biscuiți GrahamJumătăți De Biscuiți Graham
5
Așezați hârtiile de căptușeală pentru cupcake în cutii de briose. Scoateți aluatul în hârtiile de cupcake aproximativ o jumătate până la trei sferturi din drum.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus
Echipamente pe care le vei folosi
450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's
1
Se coace la 350 de grade F timp de 18-22 de minute, rotind tigaia după primele 15 minute pentru a asigura o coacere uniformă.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Verificați cu o scobitoare pentru a vedea dacă cupcakes-urile sunt gata. Dacă scobitorul iese din cupcake curat, atunci sunt gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
3
Lăsați cupcakes-urile să se răcească un minut sau două în tigaie, apoi transferați-le pe o grătar pentru a se răci complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1
Bateți crema de brânză și untul: bateți crema de brânză timp de un minut. Apoi adăugați untul și bateți încă 3 minute. Răzuit pe părțile laterale și pe fundul vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Adăugați zahăr pudră: adăugați încet zahărul pudră, gustați în timp ce adăugați mai mult zahăr până când ați atins dulceața dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
3
Adăugați nucă de cocos, răspândiți pe cupcakes: pliați în nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Ardei ArbolArdei Arbol
4
Se întinde pe cupcakes răcite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus
Ardei ArbolArdei Arbol
5
Presărați deasupra un pic de nucă de cocos mărunțită pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos MărunțităNucă De Cocos Mărunțită

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cupcake-ul cu nucă de cocos funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții20
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista