Cupcakes cu mâncare înger cu frișcă și fructe de pădure
Angel Food Cupcakes cu frisca si fructe de padure este un fără gluten desert. Această rețetă servește 30. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 123 calorii. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zmeură, afine, frișcă grea și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort de mâncare înger cu fructe de pădure și frișcă, Cupcakes cu mâncare de înger cu glazură de frișcă de nucă de cocos, și Angel Food Cupcakes cu glazură stabilizată cu frișcă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 30 până la 36 de căni de brioșă de dimensiuni obișnuite.
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort și apă cu mixerul electric la viteză mică 30 de secunde; bate la viteză medie 1 minut.
Se toarnă aluatul în căni de briose, umplând fiecare 3/4 plin.
Coaceți 12 până la 20 de minute sau până când cupcakes-urile sunt maronii aurii și crăpăturile deasupra se simt uscate.
Scoateți din cupele pentru brioșe în raftul de răcire. Mișto.
În castron mediu, bateți frișca cu mixer electric la viteză medie-mare până când se îngroașă ușor. Reduceți viteza; bateți în zahăr granulat și pastă de fasole de vanilie. Creșteți viteza; bateți amestecul până se formează vârfuri rigide. Lingura frisca in geanta de decorare prevazuta cu varf mare de stea.
Pipă frișcă deasupra cupcakes-urilor răcite; garnisiți cu fructe de pădure.
Presărați blaturile cu zahăr pudră.