Reteta Cupcakes de morcovi cu glazură portocalie este gata în aproximativ 25 de ore și este cu siguranță un super fără lactate și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție conține 347 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ouă, ulei vegetal, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cupcakes Cu Tort De Morcovi Cu Glazură Portocalie, Cupcakes cu morcovi cu glazură de brânză cremă de portocale, și Cupcakes Cu Tort De Morcovi Cu Glazură De Portocale (Rețetă De Dietă Cu Burtă Plată) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc. Căptușiți căni de briose cu căptușeli de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
Cuptor
2
Radeți grosolan suficienți morcovi pentru a măsura 2 căni folosind găuri mari de lacrimă ale unei răzătoare de cutie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie Răzătoare
3
Bateți împreună făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea, scorțișoara, ghimbirul și nucșoara într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Scorțișoară
Ghimbir
Nucșoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Bateți împreună uleiul, ouăle, zahărul brun, morcovii răzuți și vanilia într-un castron mare, apoi amestecați amestecul de făină până când se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Morcov
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
5
Împărțiți aluatul între căni de briose și coaceți până devin aurii și o culegere de lemn introdusă în centrul unui cupcake iese curată, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
Cuptor
6
Se răcește în tigaie pe un raft 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Scoateți cupcakes din tigaie și răciți complet pe raft, cu aproximativ 1 oră mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
1
Cerneti zaharul cofetarilor intr-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Bateți în coajă și 2 linguri de suc până se omogenizează. Dacă glazura este prea groasă, adăugați mai mult suc, câte 1 linguriță. Scufundați partea superioară a fiecărui cupcake în glazură, lăsând excesul să picure. Puneți o buclă de morcov deasupra fiecăruia și lăsați glazura să se stabilească, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus
Morcov
Glazură
Suc
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
1
Cupcakes, fără
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus
2
Garnitura, poate fi făcută și înghețată cu 1 zi înainte, apoi păstrată în 1 strat într-un recipient etanș la temperatura camerei.