Cupcakes Cu Limonadă Roz
Cupcakes cu limonadă roz este un fără lactate desert. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 24 de porții cu 135 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Mergeți la magazin și ridicați amestecul natural de tort de vanilie, glazura pufoasă bătută, concentratul de limonadă roz și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cupcakes Cu Limonadă Roz, Cupcakes Cu Limonadă Roz, și Cupcakes Confetti Cu Limonadă Roz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 24 de căni de brioșe de dimensiuni obișnuite. Faceți aluat de tort conform instrucțiunilor de pe cutie, folosind amestec de tort, 3/4 cană concentrat de limonadă, 1/2 cană ulei, apă, ouă și culoarea alimentelor. Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose.
Coaceți 20 până la 22 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi 10 minute; scoateți din tigăi în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Într-un castron mare, bateți glazura, 6 linguri concentrat de limonadă și culoarea alimentelor cu mixer electric la viteză mică până la amestecare. Frost răcit cupcakes.
Garnisiți blaturile cu stropi de bomboane.