Cupcakes cu gogoși Paleo Jelly
Ai nevoie de un desert fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian ? Paleo Jelly Donut Cupcakes ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 12 porții cu 115 calorii , 2 g de proteine și 4 g de grăsime fiecare. Pentru 63 de cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 7 persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Mergeți la magazin și cumpărați extract de vanilie, miere, ulei de cocos și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 0% , ceea ce este foarte rău (dar încă reparabil). Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Jeleu Aspic , Smoothie cu unt de arahide și Jeleu și Jeleu de piper Jalapeño de pere .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Tapetați 12 căni de brioșe cu căptușeală de hârtie.
Amestecați sosul de mere, uleiul de cocos, ouăle, mierea și extractul de vanilie într-un robot de bucătărie sau folosind un blender de imersie.
Transferați amestecul într-un castron mare; se amestecă făina de cocos, sarea și bicarbonatul de sodiu până când aluatul este solid, dar ușor de lingurat. Amestecul subțire cu lapte de migdale dacă este necesar. Umpleți cupele de brioșe pregătite aproximativ 2/3 cu aluat; lingura si invarti dulceata de zmeura in fiecare cana.
Coacem in cuptorul preincalzit pana cand o scobitoare introdusa intr-un cupcake iese curata, aproximativ 25 de minute.