Cupcakes cu glazură de unt de arahide

Cupcakes cu glazură de unt de arahide
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Cupcakes cu glazură de unt de arahide. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 223 calorii. Această rețetă fără lactate servește 18 și costă 30 de cenți pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Această rețetă de la Taste Of Home necesită unt de arahide cremos, cupe de unt de arahide, glazură de vanilie și amestec de prăjituri. Această rețetă este plăcută de 11 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Cupcakes umplute cu unt de arahide cu glazură de unt de arahide învârtită, Cupcakes cu unt de arahide și jeleu cu glazură de unt de arahide, și Cupcakes Cu Unt De Arahide Și Jeleu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți amestecul de tort conform instrucțiunilor pachetului. Puneți aproximativ 2 linguri de aluat în fiecare ceașcă de brioșă căptușită cu hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Gumă Acoperite Cu ZahărBomboane De Gumă Acoperite Cu Zahăr
2
Așezați o ceașcă de unt de arahide în fiecare; umpleți două treimi cu aluatul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(cum Ar Fi Crunch Bar)(cum Ar Fi Crunch Bar)
3
Se coace la 350 de minute pentru 20-25 de minute sau pana se rumeneste usor si o scobitoare introdusa in portia de tort iese curata. Se răcește timp de 10 minute înainte de a se scoate pe rafturile de sârmă pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Într-un castron mic, combinați glazura și untul de arahide până se omogenizează. Prajiturele Frost.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(cum Ar Fi Crunch Bar)(cum Ar Fi Crunch Bar)
șnur De Pantofi Lemn Dulceșnur De Pantofi Lemn Dulce
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cupcakes funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții18
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista