Cupcakes Cu Fasole De Vanilie
Cupcakes cu fasole de vanilie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 24 și costă 37 de cenți pe porție. O porție conține 236 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. 634 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Un amestec de sare de masă, zahăr granulat, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Cupcakes cu fasole de vanilie umplute cu cremă de ciocolată cu glazură de fasole de vanilie, Cupcakes cu fasole de vanilie și glazură de brânză cremă de fasole de vanilie, și Mini Cupcakes cu fasole de vanilie cu glazură de unt de vanilie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Linia 24 Tigăi pentru cupcake cu căptușeli de hârtie.
Combinați albușurile de ou, laptele, extractul de migdale și pasta de vanilie într-o ceașcă mare de măsurare a lichidului.
Se amestecă cu o furculiță până se amestecă.
Se amestecă făina de tort, zahărul, praful de copt și sarea în vasul unui mixer de stand.
Adăugați unt și bateți la viteză mică până când amestecul seamănă cu firimiturile umede, fără să rămână dungi pudrate.
Adăugați toate, cu excepția a 1/2 cană de amestec de lapte și bateți la viteză medie timp de 1 minute.
Adăugați restul de ceașcă de amestec de lapte și bateți încă 30 de secunde. Opriți mixerul și răzuiți părțile laterale ale bolului. Întoarceți mixerul la viteză medie (sau mare) și bateți cu 30 de secunde mai mult.Împărțiți aluatul uniform între cupele de cupcake .
Coaceți pe raftul central timp de 20 de minute sau până când testul cupcakes a fost făcut – o scobitoare ar trebui să iasă cu firimituri umede.
Lăsați cupcakes să se odihnească în tigaie timp de aproximativ 5 minute, apoi scoateți-le cu grijă din tigăi și lăsați-le să se răcească pe o rack.To faceți glazură, amestecați untul și zahărul pudră.
Se amestecă pasta de fasole de vanilie și o parte din lapte. Bateți la înălțime până când sunt ușoare și cremoase, răzuind părțile laterale ale bolului.
Adăugați laptele rămas dacă este necesar. Gustați testul și adăugați mai mult zahăr, pastă de fasole de vanilie sau lapte pentru a obține consistența dorită.Face 24 de cupcakes