Cupcakes cu dovleac
Cupcakes cu dovleac este un desert care servește 12. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără lactate are 325 de calorii , 3 g de proteine și 7 g de grăsime per porție. Pentru 56 de cenți per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork necesită zahăr de cofetar, făină, colorant alimentar și ulei vegetal. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 42 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 32% . Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați cupcakes cu condimente cu dovleac fără gluten , cupcakes cu ciocolată caldă cu mentă și cupcakes cu cafea cu migdale și lichior Kahlua pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Echipament special: mini tavi de formare pentru tort cu dovleac.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați tava de tort cu spray de gătit antiaderent, ungeți cu făină și eliminați excesul.
Combinați amestecul de tort cu piureul de dovleac și uleiul. Bateți cu un mixer de mână la foc mediu până se încorporează bine, aproximativ 2 minute. Unele piureuri de dovleac au mai multă umiditate decât altele, dacă aluatul de prăjitură pare uscat, adăugați mai mult piure de dovleac, câte 1/4 de cană o dată.
Folosind o lingură de înghețată, umpleți formele la 2/3 din partea de sus cu aluat.
Coaceți până când blaturile sunt maro auriu și o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 12 minute. Se răcește timp de 5 minute și se scoate pe un grătar pentru a se răci complet.
Într-un castron mare, combinați ingredientele pentru glazură și amestecați până se omogenizează bine; glazura trebuie sa fie groasa dar sa aiba o consistenta turnabila. Dacă este prea groasă adăugați puțină apă pentru a dilua. Daca vrei ca culoarea sa fie mai portocalie adauga cateva picaturi de colorant alimentar rosu si galben. Înmuiați 1/2 de sus a fiecărui cupcake în glazură și puneți-l pe o tavă de foaie prevăzută cu un gratar, permițând glazură să picure pe părțile laterale.
Lăsați glazura să se stabilească timp de 1 oră înainte de servire.