Rețeta Cupcakes cu căpșuni-rubarbă ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 1 oră și 50 de minute. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 309 calorii. Dacă aveți la îndemână zahăr granulat, făină de aur, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 239 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Cupcakes Cu Rubarbă Cu Căpșuni, Tort de iaurt cu rubarbă de căpșuni cu sos de rom de rubarbă de căpșuni, și Mărturisirea # 66: tocmai am încercat rubarba ... rubarba de căpșuni se sfărâmă.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță de 1 litru la foc mediu, gătiți căpșuni, rubarbă, 1/3 cană zahăr granulat, 1 lingură făină și 1 lingură unt, amestecând frecvent, până când amestecul ajunge la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Căpșuni
Rubarbă
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc; se transferă într-un castron mic. Acoperiți și refrigerați aproximativ 1 oră sau până la răcire.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 12 căni de brioșe de dimensiuni obișnuite. Într-un castron mic, amestecați împreună 1 1/2 căni de făină, praful de copt și sarea; pus deoparte. Rezervați 2 linguri amestec de căpșuni pentru glazură. Într-un alt castron mic, amestecați împreună amestecul de căpșuni rămas, 1/3 cană de lapte și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Căpșuni
Glazura
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
Bol
5
Într-un castron mare, bateți 1/2 cană unt înmuiat și 1/2 cană zahăr granulat cu mixer electric la viteză medie aproximativ 3 minute sau până când este ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
6
Adăugați oul; bate până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
7
Adăugați jumătate din amestecul de făină, apoi jumătate din amestecul de căpșuni, bătând bine după fiecare adăugare. Repetați cu amestecurile de făină și căpșuni rămase. (Aluatul va fi gros.) Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
8
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute; scoateți din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Scobitori
Cuptor
Tigaie
9
Într-un castron mediu, bateți crema de brânză, 1 lingură de unt înmuiat și cele 2 linguri rezervate amestec de căpșuni cu mixer electric la viteză mică până la omogenizare. Bateți în zahăr pudră și suficient lapte până când glazura are consistența dorită de răspândire.