Cupcakes cu căpșuni cu glazură de brânză cremă de coajă de lămâie

Cupcakes de căpșuni cu glazură de brânză cremă de coajă de lămâie este un vegetarian rețetă cu 14 porții. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 370 calorii. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. 120 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de căpșuni, cremă de brânză, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 14%. Rețete similare includ (2 ingrediente) Cupcakes cu sodă de căpșuni cu glazură de brânză cremă de lămâie, Tort de morcovi cu cremă de brânză-glazură de coajă de lămâie, și Scratch Strawberry Layer Cake Cu Glazură De Brânză Cremă De Căpșuni.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Linie 14 cupe cupcake cu garnituri de hârtie.
Pentru a face piure de căpșuni, pulse căpșuni congelate în blender sau procesor de alimente până la tocat uniform.
Adăugați 2 linguri de apă, miere, 1/2 linguriță de coajă de lămâie și zahăr. Se amestecă până se omogenizează.
Bateți amestecul de tort, 1 cană de apă, ouă și ulei vegetal într-un bol mare cu un mixer electric la viteză mică până la umezire; creșteți viteza mixerului la mediu și bateți timp de 2 minute. Bateți coaja de lămâie în aluat. Umpleți Cupcake Cupcake pregătit 2/3 plin. Aruncați o lingură de piure de căpșuni în centrul fiecărei porții de aluat de cupcake.
Coaceți cupcakes în cuptorul preîncălzit până când sunt aurii și vârfurile revin când sunt presate ușor, 18 până la 22 de minute. O scobitoare introdusă în apropierea centrului trebuie să iasă curată.
Lăsați cupcakes să se răcească cel puțin 30 de minute.
Pentru a face glazură, așezați crema de brânză și untul într-un bol și bateți cu un mixer electric până se omogenizează.
Se amestecă în zahărul cofetarilor; se amestecă în extract de vanilie, suc de lămâie și coajă de lămâie. Refrigerați glazura până când cupcakes-urile sunt suficient de reci pentru a îngheța. Frost răcit cupcakes cu glazură.