Rețeta Cupcakes cutie de ciocolată este gata în aproximativ 1 oră și 20 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă face 24 de porții cu 213 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 56 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un desert ieftin. Mergeți la magazin și ridicați frișcă grea, gălbenușuri de ou, cafea tare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Cookie-Uri Cutie De Prânz, Imitator Starbucks pui și hummus Bistro Box, și Copiator Starbucks brânză și fructe Bistro Box pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se incalzeste cuptorul la 350 de metri cubi. Linie 24 cupe brioșă cu garnituri de hârtie. Într-un castron mare, combinați amestecul de tort, cafea, ouă și ulei; bate la viteză mică 30 de secunde. Bateți pe mediu 2 minute. Umpleți cupele pregătite cu două treimi pline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Coaceți 18-22 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi cu 10 minute înainte de a se scoate pe rafturile de sârmă pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
3
Între timp, în partea de sus a unui cazan dublu sau un castron de metal peste apă la foc mic, se topesc ciocolata cu zahar si 3 linguri de cafea, amestecând până când zahărul se dizolvă (amestecul va fi gros).
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Suc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Bateti in galbenusurile de ou; gatiti si amestecati 4-5 minute sau pana cand amestecul ajunge la 160%.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Împărțiți amestecul între trei boluri mici. Amestecați concentratul de suc de portocale într-un bol. Amestecați Nutella și smântâna în alta; amestecați cafeaua rămasă în al treilea bol. Îndoiți 1/2 cană biciuită în fiecare. Se răcește 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Suc De Portocale
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
Răspândirea Alunelor De Ciocolată
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Tăiați o gaură mică în vârful unei pungi de patiserie sau într-un colț al unei pungi de plastic sigure pentru alimente; introduceți un vârf de patiserie foarte mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
7
Transferați o umplutură în pungă. Cu un băț de metal sau de lemn, poke o gaură prin partea de jos a căptușelii de hârtie. Introduceți vârful prin gaura; țeavă de umplere în opt prajiturele. Repetați cu umpluturile și cupcakes-urile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
8
Pentru ganache, puneți bomboane de ciocolată în boluri mici separate. Într-o cratiță mică, aduceți crema doar la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Se toarnă 1/2 cană smântână peste ciocolată dulce-amară; se toarnă crema rămasă peste ciocolată albă. Amestecați amestecurile cu un bici până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Caramele De Ciocolată Cu Lapte
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
10
Se amestecă 2 lingurițe de sirop de porumb în ganache dulce-amar și 1/2 linguriță de sirop de porumb în ganache alb. Se răcește ganache dulce-amar 10 minute sau până se îngroașă ușor, amestecând ocazional. Nuanțați ganache alb după dorință; la frigider, acoperit, până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
11
Înmuiați vârfurile de cupcakes în ganache dulce-amar. Proiecte de țevi folosind ganache alb sau colorat. La frigider până la setare. A se păstra în recipiente etanșe la frigider.