Cupcakes Cu Cireșe De Ciocolată
Rețeta Cupcakes cu cireșe de ciocolată este gata în aproximativ 1 oră și 50 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 209 calorii. Pentru 43 de cenți pe porție, veți obține un desert care servește 24. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, budincă de vanilie, glazură de ciocolată betty rich & creamy și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Cupcakes Cu Ciocolată Și Cireșe, Cupcakes Cu Cireșe De Ciocolată, și Cupcakes Cu Ciocolată Și Cireșe.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Faceți și coaceți amestecul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie pentru 24 de cupcakes, adăugând extract de migdale în aluat. Se răcește în tigăi 10 minute; scoateți din tigăi în rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Chiar înainte de servire, îndepărtați paharele de copt din hârtie.
Tăiați cupcake în jumătate orizontal cu cuțit zimțat. Pe jumătatea de jos a cupcake, lingura 1 lingura de umplere plăcintă cu cireșe; top cu 2 lingurite budinca de vanilie. Înlocuiți partea de sus a cupcake.
Puneți glazura într-un castron mic cu microunde. Cuptorul cu microunde neacoperit la maxim 30 de secunde. Amestecați bine până când este foarte moale și neted, microundând cu 5 până la 15 secunde mai mult, dacă este necesar. Lingura 1 lingura glazura peste partea de sus a cupcake. Se acoperă cu 1 cireș din umplutură de plăcintă.
Repetați pașii 2 și 3 cu cupcakes rămase.