Cupcakes Cu Cip Curcubeu Umplute Cu Prăjituri

Cupcakes Cu Cip Curcubeu Umplute Cu Prăjituri
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Cupcakes cu cip curcubeu umplute cu Cookie-uri. Această rețetă servește 24. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 395 calorii, 3G de proteine, și 20g de grăsime. 42 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați lapte, zahăr pudră, scurtare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Cupcakes Umplute Cu Biscuiți Cu Ciocolată, Cupcakes Cu Prăjituri Cu Ciocolată, și Cupcakes Cu Prăjituri Cu Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aliniați foaia de biscuiți cu hârtie pergament de gătit. În castron mediu, amestecați ingredientele cookie până se formează aluat moale. Formați aluatul în bile de 24 (1 1/2 inch); așezați pe foaia de prăjituri. Congelați cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
2
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 24 de căni de brioșe de dimensiuni obișnuite. Într-un castron mare, bateți ingredientele cupcake cu un mixer electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
BolBol
4
Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose, umplând trei sferturi pline. Aruncați ușor 1 bilă de aluat congelat în centrul fiecărui cupcake. (Dacă mingea nu se scufundă la început, se va face în timpul coacerii.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat CookieAluat Cookie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
5
Coaceți 15 până la 20 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centrul cupcake-ului iese curată. Se răcește 10 minute; scoateți din tigăi la rafturile de răcire. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
6
Într-un castron mare, bateți zahărul pudră, 1/2 cană de unt și scurtarea cu mixerul electric la viteză mică până la amestecare. Creșteți răspândirea la mediu. Bateți în 2 linguri de lapte și vanilie până se omogenizează. Dacă este necesar, adăugați 1 lingură de lapte rămasă, 1 linguriță la un moment dat, până când glazura este netedă și răspândită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
ScurtareaScurtarea
GlazuraGlazura
VanilieVanilie
UntUnt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
7
Prajiturele Frost. Se acoperă cu chipsuri de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
Tăiate în FeliiTăiate în Felii

Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco

Cookie-urile din meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco cu bule dulci nu copleșește prăjiturile simple cu zahăr sau pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează prăjiturile condimentate, iar notele de nucă ale madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții24
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista