Cupcakes Cu Ciocolată Și Mentă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați Cupcakes cu ciocolată și mentă. Această rețetă face 120 de porții cu 34 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ouă, cremă de unt de ciocolată, amestec de tort de ciocolată german și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 7%. Încercați Cupcakes WINNER Mint Chocolate Chip și Fresh Mint Buttercream, Cupcakes cu mentă cu Ganache de ciocolată neagră cu mentă, și Cupcakes cu mentă de ciocolată de la Cupcakes-urile lui Martha Stewart pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți primele 5 ingrediente la viteză mică cu un mixer electric doar până când ingredientele uscate sunt umezite. Creșteți viteza la mediu și bateți 3 până la 4 minute sau până se omogenizează, oprindu-vă pentru a răzui bolul după cum este necesar.
Așezați căni de copt din hârtie în Tigăi pentru brioșe și acoperiți cu spray de gătit; lingura bate uniform în căni de copt, umplând fiecare două treimi pline.
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă 10 minute; scoateți cupcakes din tigăi în rafturi de sârmă și răciți 1 oră sau până când se răcește complet.
Pregătiți cremă de unt de ciocolată conform instrucțiunilor, amestecând în 1/4 cană subțire tocată mărunt crme de menthe Chocolate mints.
Întindeți cupcakes uniform cu cremă de unt de ciocolată.
Garnisiți cu crme de menthe subțire ras sau tocat, dacă doriți.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit Andes Creme De Menthe Thins.