Cupcakes cu ciocolată și alune înalte, întunecate și frumoase

Cupcakes cu ciocolată și alune înalte, întunecate și frumoase
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați Cupcakes cu ciocolată și alune înalte, întunecate și frumoase. Pentru 79 de cenți per porție , primești un desert care servește 24. O porție conține 372 de calorii , 5 g de proteine și 19 g de grăsimi . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . 16 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. Un amestec de chipsuri de ciocolată semidulce, lichior de alune, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 40% . Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Clatite de ciocolată neagră cu migdale cu sos de ciocolată neagră , Cupcakes cu ciocolată, alune, banane cu glazură de marshmallow și mousse de ciocolată și alune .

Instrucțiuni

1
Pentru cupcakes: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Tapetați 2 tavi pentru brioșe cu 24 de căptușeală pentru cupcake.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cacao Pudră (recomandat: Valrhona)Cacao Pudră (recomandat: Valrhona)
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Lingurita Pudra Espresso, Optional1/2 Lingurita Pudra Espresso, Optional
1/2 Cană Făină, Pentru Acoperire1/2 Cană Făină, Pentru Acoperire
2
Cerne împreună făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Alune Intregi1 1/2 Cani Alune Intregi
Lichior De AluneLichior De Alune
1 Cană Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)1 Cană Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
Echipamente pe care le vei folosi
Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
3
Se amestecă lichiorul de alune și pudra de cacao până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De AluneLichior De Alune
3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingurita Ulei Vegetal, Optional1 Lingurita Ulei Vegetal, Optional
4
În vasul unui mixer cu suport cu un atașament cu paletă, cremă untul și zaharurile împreună la viteză medie-mare până devin ușoare și pufoase, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, OptionalUlei Vegetal, Optional
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Adăugați ouăle, câte unul, până când fiecare s-a încorporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Adăugați laptele de unt și extractul de vanilie și amestecați până se omogenizează complet. Dați mixerul la minim și adăugați amestecul de făină și cacao, alternând între cele 2, începând și terminând cu făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Se amestecă până când se combină și nu rămân dungi. Dați deoparte în timp ce pregătiți umplutura.
8
Pentru umplutura: In vasul robotului de bucatarie se macina alunele pana ajung la o consistenta de nisip foarte fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
9
Adăugați tartina de alune și procesați până când amestecul începe să se aglomereze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Răspândirea AlunelorRăspândirea Alunelor
10
Adăugați lichiorul de alune câte 1 lingură sau până când amestecul este capabil să strângă ușor în mână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
11
Cu mâinile, formați pasta în bile cam de dimensiunea unei cireșe foarte mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
12
Rulați ușor biluțele în făină pentru a absorbi orice exces de lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
13
Pentru a asambla: Umpleți garniturile pentru cupcake aproximativ 1/4 din volum cu aluatul pentru cupcake.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus
Echipamente pe care le vei folosi
Jumătăți De Biscuiți GrahamJumătăți De Biscuiți Graham
14
Puneți 1 minge de umplutură în fiecare căptușeală, apoi acoperiți umplutura cu aluatul rămas, astfel încât fiecare cupcake să fie plin la aproximativ 3/4.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus
15
Coaceți până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, 20 de minute. Răciți complet cupcakes.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
16
Înmuiați fiecare blat de cupcake în Ganache de ciocolată, formând un strat uniform și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
17
Într-un castron rezistent la căldură, puneți smântâna groasă la microunde timp de 1 până la 2 minute. Crema trebuie să fie foarte fierbinte la atingere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
18
În timp ce crema se încălzește, puneți chipsurile de ciocolată și pudra de espresso într-un castron mediu rezistent la căldură. Odată ce crema este gata, turnați-o deasupra fulgilor de ciocolată și amestecați până când ciocolata este complet topită și amestecul s-a îngroșat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
Espresso InstantEspresso Instant
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
19
Adăugați uleiul vegetal pentru un plus de strălucire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții24
Scor De Sănătate2
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista