Cupcakes cu ciocolată și alune înalte, întunecate și frumoase

Cupcakes cu ciocolată și alune înalte, întunecate și frumoase
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați Cupcakes cu ciocolată și alune înalte, întunecate și frumoase. Pentru 79 de cenți per porție , primești un desert care servește 24. O porție conține 372 de calorii , 5 g de proteine și 19 g de grăsimi . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . 16 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. Un amestec de chipsuri de ciocolată semidulce, lichior de alune, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 40% . Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Clatite de ciocolată neagră cu migdale cu sos de ciocolată neagră , Cupcakes cu ciocolată, alune, banane cu glazură de marshmallow și mousse de ciocolată și alune .

Instrucțiuni

1
Pentru cupcakes: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Tapetați 2 tavi pentru brioșe cu 24 de căptușeală pentru cupcake.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cacao Pudră (recomandat: Valrhona)Cacao Pudră (recomandat: Valrhona)
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Lingurita Pudra Espresso, Optional1/2 Lingurita Pudra Espresso, Optional
1/2 Cană Făină, Pentru Acoperire1/2 Cană Făină, Pentru Acoperire
2
Cerne împreună făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Alune Intregi1 1/2 Cani Alune Intregi
Lichior De AluneLichior De Alune
1 Cană Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)1 Cană Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
Echipamente pe care le vei folosi
Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
3
Se amestecă lichiorul de alune și pudra de cacao până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De AluneLichior De Alune
3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingurita Ulei Vegetal, Optional1 Lingurita Ulei Vegetal, Optional
4
În vasul unui mixer cu suport cu un atașament cu paletă, cremă untul și zaharurile împreună la viteză medie-mare până devin ușoare și pufoase, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, OptionalUlei Vegetal, Optional
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Adăugați ouăle, câte unul, până când fiecare s-a încorporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
6
Adăugați laptele de unt și extractul de vanilie și amestecați până se omogenizează complet. Dați mixerul la minim și adăugați amestecul de făină și cacao, alternând între cele 2, începând și terminând cu făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată SemidulceNestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată Semidulce
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Lichior De AluneLichior De Alune
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Se amestecă până când se combină și nu rămân dungi. Dați deoparte în timp ce pregătiți umplutura.
8
Pentru umplutura: In vasul robotului de bucatarie se macina alunele pana ajung la o consistenta de nisip foarte fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Adăugați tartina de alune și procesați până când amestecul începe să se aglomereze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Răspândirea AlunelorRăspândirea Alunelor
10
Adăugați lichiorul de alune câte 1 lingură sau până când amestecul este capabil să strângă ușor în mână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
11
Cu mâinile, formați pasta în bile cam de dimensiunea unei cireșe foarte mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
12
Rulați ușor biluțele în făină pentru a absorbi orice exces de lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
13
Pentru a asambla: Umpleți garniturile pentru cupcake aproximativ 1/4 din volum cu aluatul pentru cupcake.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
14
Puneți 1 minge de umplutură în fiecare căptușeală, apoi acoperiți umplutura cu aluatul rămas, astfel încât fiecare cupcake să fie plin la aproximativ 3/4.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
15
Coaceți până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, 20 de minute. Răciți complet cupcakes.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
16
Înmuiați fiecare blat de cupcake în Ganache de ciocolată, formând un strat uniform și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
17
Într-un castron rezistent la căldură, puneți smântâna groasă la microunde timp de 1 până la 2 minute. Crema trebuie să fie foarte fierbinte la atingere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
18
În timp ce crema se încălzește, puneți chipsurile de ciocolată și pudra de espresso într-un castron mediu rezistent la căldură. Odată ce crema este gata, turnați-o deasupra fulgilor de ciocolată și amestecați până când ciocolata este complet topită și amestecul s-a îngroșat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheesecake NouCheesecake Nou
Espresso InstantEspresso Instant
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
19
Adăugați uleiul vegetal pentru un plus de strălucire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții24
Scor De Sănătate2
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista