Cupcakes Cu Ciocolată Umplute Cu Cremă

Cupcakes Cu Ciocolată Umplute Cu Cremă
Crema reteta umplut Cupcakes ciocolata este gata în aproximativ 1 oră și 30 de minute și este cu siguranță un spectaculos vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 24 de porții cu 148 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahărul, zahărul, apa și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 13%. Rețete similare includ Cupcakes cu ciocolată umplute cu cremă, Cupcakes Cu Ciocolată Umplute Cu Cremă, și Cupcakes Cu Ciocolată Umplute Cu Cremă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți două cutii de brioșă de 12 căni.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava Pentru BrioșeTava Pentru Brioșe
CuptorCuptor
2
Cerneti faina, 2 cani zahar alb, praf de cacao, praf de copt si sare impreuna intr-un bol mare. Bateți uleiul vegetal, laptele de unt, ouăle și 1 linguriță extract de vanilie în amestecul de făină folosind un mixer electric de mână pe mediu până la neted, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Praf De CoptPraf De Copt
Ulei VegetalUlei Vegetal
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Lapte BătutLapte Bătut
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Se amestecă bicarbonatul de sodiu și apa fierbinte împreună într-un castron mic; se amestecă în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se toarnă aluatul în căni de brioșă la 2/3 pline.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centrul unui cupcake iese curată, aproximativ 20 de minute. Se răcește în tigăi timp de 10 minute înainte de a se îndepărta pentru a se răci complet pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
6
Bateți scurtarea, 1/2 cană zahăr alb, lapte, 1 lingură apă, 1 linguriță extract de vanilie și sare împreună într-un bol folosind un mixer electric de mână până la neted, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
ScurtareaScurtarea
ApăApă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
7
Adăugați zahărul cofetarilor; bateți până se încorporează complet, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
8
Introduceți glazura în cupcakes folosind un tub de patiserie prevăzut cu un vârf de rozetă. Înghețați vârfurile de cupcakes cu înghețarea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
GlazuraGlazura
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista