Cupcakes cu ciocolată espresso

Cupcakes cu ciocolată espresso
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de deserturi, așa că încearcă cupcakes cu ciocolată espresso. Această rețetă servește 24. Pentru 59 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine , 22 g de grăsimi și un total de 398 de calorii . 33 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână pudră de cacao, praf de copt, pudră espresso și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o rețetă la preț foarte rezonabil pentru fanii mâncărurilor americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute . Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 22% . Încercați cupcakes cu ciocolată espresso , cupcakes cu ciocolată espresso și cupcakes cu ciocolată espresso pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Tapetați 24 de căni de brioșe cu căptușeală de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Jumătăți De Biscuiți GrahamJumătăți De Biscuiți Graham
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Într-o cratiță medie, combinați untul, pudra de cacao, ciocolata și pudra de espresso. Gatiti la foc mic, amestecand continuu, pana cand ciocolata se topeste si amestecul este omogen.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
Hârtie De OrezHârtie De Orez
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Se lasa sa se raceasca 20 de minute.
4
Într-un castron mare, bate zahărul și ouăle la viteză medie-mare cu un mixer până devin pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Într-un castron mediu, combinați făina, sarea, praful de copt și bicarbonatul de sodiu. Adăugați treptat la amestecul de zahăr, bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Adăugați amestecul de ciocolată, amestecând până se omogenizează. Se amestecă smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
7
Turnați aluatul în cupele pentru brioșe pregătite.
Echipamente pe care le vei folosi
Jumătăți De Biscuiți GrahamJumătăți De Biscuiți Graham
8
Coaceți până când o scobitoare de lemn introdusă în centru iese curată, 12 până la 14 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
9
Se lasă să se răcească în tigăi timp de 10 minute.
10
Scoateți din tigăi și răciți complet pe grătare de sârmă.
11
Peste fiecare cupcake se împrăștie sau se întinde glazură cremoasă de espresso. Acoperiți cu boabe espresso acoperite cu ciocolată, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Espresso Acoperită Cu CiocolatăFasole Espresso Acoperită Cu Ciocolată
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus
Ardei ArbolArdei Arbol
12
Într-un castron mare, combinați smântâna și pudra de espresso, amestecând până când praful de espresso se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
13
Se adauga untul si se bate la viteza medie cu un mixer pana devine cremos. Adaugati treptat zaharul de cofetarie, batand pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu

Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti

Cupcakes funcționează foarte bine cu Crem Sherry, Port Wine și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista