Cupcakes Cu Ciocolată Cu Unt De Arahide
Cupcakes cu ciocolată cu unt de arahide necesită aproximativ 50 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 24 și costă 47 de cenți pe porție. Acest desert are 298 calorii, 6g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Dacă aveți unt de arahide, unt de arahide suplimentar, amestec de tort de ciocolată și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Cupcakes Cu Ciocolată Cu Unt De Arahide, Cupcakes Cu Ciocolată Cu Unt De Arahide, și Cupcakes Cu Ciocolată Cu Unt De Arahide.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați amestecul de tort, apa, untul de arahide, uleiul și ouăle; bate la viteză mică timp de 30 de secunde. Bateți pe mediu timp de 2 minute sau până se omogenizează.
Umpleți căni de brioșe căptușite cu hârtie pe jumătate pline.
Așezați o ceașcă de unt de arahide în centrul fiecărui cupcake. Acoperiți fiecare cu 1 lingură de aluat.
Coaceți la 350 de euro timp de 18-22 de minute sau până când o scobitoare introdusă în apropierea centrului cupcake-ului iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a se scoate din tigăi în rafturi pentru a se răci complet.
Puneți ciocolata într-un castron mic. Într-o cratiță mică, aduceți crema doar la fierbere.
Se toarnă peste ciocolată; bateți până se omogenizează. Se amestecă untul de arahide. Se răcește, amestecând ocazional, la temperatura camerei sau până când amestecul atinge o consistență de răspândire, aproximativ 10 minute.
Se întinde peste cupcakes; presărați imediat cu cupe suplimentare de unt de arahide.
Lăsați să stea până se fixează.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru Cupcake cu ciocolată. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera cremă Sherry]()
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.