Cupcakes cu ciocolată cremoasă ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 231 calorii. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 18. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați cacao de copt, ouă, chipsuri de ciocolată semidulce și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cupcakes Cu Ciocolată Cremoasă, Cupcakes de ciocolată cu glazură cremoasă Nutella, și Kosher pentru Cupcakes de ciocolată de Paște: Cupcakes de ciocolată fără făină cu glazură de brânză cremă de ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați făina, zahărul, cacao, bicarbonatul de sodiu și sarea. Într-un castron, bateți ouăle, apa, uleiul, oțetul și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Vanilie
Oțet
Pudră De Cacao
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Apă
Ouă
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Se adaugă la ingredientele uscate; se amestecă bine.
3
Se toarnă în 18 căni de briose unse sau căptușite cu hârtie. Pentru umplutură, bateți crema de brânză și zahărul într-un alt castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
Bol
4
Adăugați oul și sarea; se amestecă bine. Îndoiți chipsurile de ciocolată. Picătură de linguri în centrul fiecărui cupcake.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată
Tăiate în Felii
Sare
Ouă
5
Se presară cu nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci
6
Coaceți la 350 de minute pentru 25-30 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centrul cupcake-ului (nu umplutura) iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi pe rafturi pentru a se răci complet. A se păstra la frigider.