Cupcakes Cu Buline De Primăvară

Cupcakes Cu Buline De Primăvară
Spring Polka Dot Cupcakes ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 24. O porție conține 184 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Primăvară. Cap la magazin și ridica Betty tort mix, lapte, gelatină, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Cupcakes cu buline, Cupcakes De Primăvară, și Cupcakes De Primăvară.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigăi întunecate sau antiaderente).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 24 de căni de brioșe de dimensiuni obișnuite.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
3
Faceți aluatul de tort conform instrucțiunilor de pe cutia de amestec de tort, adăugând gelatină cu apa. Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose (aproximativ două treimi pline).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De TortAmestec De Tort
GelatinăGelatină
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
4
Coaceți 22 până la 27 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute; scoateți din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
TigaieTigaie
5
Între timp, într-un castron mediu, bateți zahărul pudră și untul cu lingura sau cu mixerul electric la viteză mică până se omogenizează bine. Bateți în vanilie și 2 linguri de lapte. Bateți treptat suficient din laptele rămas pentru a face glazura netedă și răspândită. Împărțiți glazura între 4 boluri mici. Se amestecă 6 picături de culoare galbenă a alimentelor în glazură într-un bol. Se amestecă 4 picături de culoare roșie a alimentelor în glazură în al doilea castron. Se amestecă 6 până la 8 picături de culoare albastră a alimentelor în glazură în al treilea castron. Se amestecă 4 picături de culoare galbenă și 2 picături de culoare roșie a alimentelor în glazură în al patrulea castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea Roșie A AlimentelorCuloarea Roșie A Alimentelor
Zahăr PudrăZahăr Pudră
GlazuraGlazura
VanilieVanilie
UntUnt
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
6
Frost 6 cupcakes cu fiecare culoare de glazură. Puneți 4 sau 5 chipsuri albe de copt cu vanilie, cu partea plată în sus, în glazură pe fiecare cupcake pentru a arăta ca buline. Depozitați ușor acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De CoptBucăți De Copt
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
GlazuraGlazura
VanilieVanilie
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista