Cupcakes cu brânză de catifea albastră, caș de mure și cremă de lămâie de mure
Blue Velvet, Blackberry Curd și Blackberry Lemon Cream Cheese Cupcakes este o rețetă americană care servește 24. O porție conține 408 calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ouă, făină, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 196 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Cupcakes cu brânză de catifea albastră, caș de mure și cremă de lămâie de mure, Tort De Catifea De Mure Cu Glazură De Brânză Cremă, și Fleac De Turtă Dulce Și Caș De Lămâie Cu Sos De Mure pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru cupcakes: Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. tapetați o tigaie pentru cupcake sau brioșe cu 24 de căptușeli de cupcake de dimensiuni obișnuite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
Tava Pentru Brioșe
Cuptor
2
Așezați uleiul, Zara, ouăle, oțetul, vanilia și zahărul în vasul unui mixer electric și bateți cu accesoriul cu palete până se amestecă bine. Cerneti faina, bicarbonatul de sodiu, sarea si pudra de cacao impreuna si adaugati incet la mixer la viteza mica. Răsturnați bine vasul, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Cacao
Bicarbonat De Sodiu
Lapte Bătut
Vanilie
Oțet
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Stand Mixer
Bol
3
Adăugați coloranții alimentari într-un flux constant până când se obține nuanța dorită; ar trebui să apară albastru-violet. Bateți încă 3 minute. Răzuiește vasul pentru ultima dată și amestecă timp de 30 de secunde cu mâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea Alimentelor
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Umpleți căptușelile de cupcake cu două treimi pline cu aluat și coaceți până când formează o crustă semi-tare deasupra, aproximativ 25 de minute. Scoateți imediat cupcakes-urile din tigaie și așezați-le pe un suport de răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Felii
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
Suport De Sârmă
Cuptor
Tigaie
5
Pentru umplutura de caș de mure: aduceți murele și apa la fiert într-o cratiță de dimensiuni medii. Reduceți focul la minim și fierbeți până când murele sunt moi și se separă ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mure
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
6
Transferați amestecul într-o sită și treceți folosind o lingură pentru a ajuta la zdrobirea murelor. Aruncați pulpa și rezervați sucul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mure
Suc
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
7
Așezați făina și zahărul într-o cratiță curată și turnați încet sucul de mure, rezervând 2 linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Mure
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
8
Bateți constant. Când se combină bine, adăugați ouăle întregi și gălbenușurile de ou, amestecând și gătind până când amestecul se îngroașă. Când s-a format cașul, după aproximativ 7 minute, scoateți-l de pe foc și amestecați untul. Se acoperă bine și se pune la frigider până se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Gălbenuș De Ou
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
9
Pentru glazura de cremă de brânză: bateți crema de brânză și untul împreună în vasul unui mixer electric până când sunt palide și cremoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză înghețată
Cremă De Brânză
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Stand Mixer
Bol
10
Adăugați sucul de mure și coaja de lămâie și continuați să bateți până când culoarea este uniformă. (Coaja de lămâie are tendința de a adera la lama bătătorului. Când scoateți din vasul mixerului, asigurați-vă că răzuiți acest lucru și amestecați înapoi în glazură cu mâna.) Reduceți viteza la minim și începeți încet să adăugați zahărul cofetarilor. Continuați să adăugați până când glazura are o consistență medie-rigidă. Este posibil să nu aveți nevoie de cele 5 căni complete de zahăr. Bateți cu viteză mare încă 2 minute, răzuind vasul după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Suc De Mure
Coaja De Lămâie
Glazura
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
1
Scoateți centrul fiecărui cupcake folosind un corer de mere. Umpleți cavitatea cu cașul de Mure până când este la același nivel cu vârful tortului. Puneți glazura deasupra folosind un vârf simplu de patiserie. Zdrobiți una dintre prăjituri în bucăți mici și împrăștiați câteva sfărâmături deasupra fiecărui tort, astfel încât să adere la glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mure
Glazura
Tăiate în Felii
Măr
Echipamente pe care le vei folosi
Apple Corer
2
Garnisiți cu o mură proaspătă întreagă, dacă doriți.