Cupcakes cu brânză de catifea albastră, caș de mure și cremă de lămâie de mure

Cupcakes cu brânză de catifea albastră, caș de mure și cremă de lămâie de mure
Blue Velvet, Blackberry Curd și Blackberry Lemon Cream Cheese Cupcakes este o rețetă americană care servește 24. O porție conține 408 calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ouă, făină, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 196 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Cupcakes cu brânză de catifea albastră, caș de mure și cremă de lămâie de mure, Tort De Catifea De Mure Cu Glazură De Brânză Cremă, și Fleac De Turtă Dulce Și Caș De Lămâie Cu Sos De Mure pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru cupcakes: Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. tapetați o tigaie pentru cupcake sau brioșe cu 24 de căptușeli de cupcake de dimensiuni obișnuite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
Tava Pentru BrioșeTava Pentru Brioșe
CuptorCuptor
2
Așezați uleiul, Zara, ouăle, oțetul, vanilia și zahărul în vasul unui mixer electric și bateți cu accesoriul cu palete până se amestecă bine. Cerneti faina, bicarbonatul de sodiu, sarea si pudra de cacao impreuna si adaugati incet la mixer la viteza mica. Răsturnați bine vasul, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Lapte BătutLapte Bătut
VanilieVanilie
OțetOțet
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BolBol
3
Adăugați coloranții alimentari într-un flux constant până când se obține nuanța dorită; ar trebui să apară albastru-violet. Bateți încă 3 minute. Răzuiește vasul pentru ultima dată și amestecă timp de 30 de secunde cu mâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea AlimentelorCuloarea Alimentelor
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Umpleți căptușelile de cupcake cu două treimi pline cu aluat și coaceți până când formează o crustă semi-tare deasupra, aproximativ 25 de minute. Scoateți imediat cupcakes-urile din tigaie și așezați-le pe un suport de răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
5
Pentru umplutura de caș de mure: aduceți murele și apa la fiert într-o cratiță de dimensiuni medii. Reduceți focul la minim și fierbeți până când murele sunt moi și se separă ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MureMure
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Transferați amestecul într-o sită și treceți folosind o lingură pentru a ajuta la zdrobirea murelor. Aruncați pulpa și rezervați sucul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MureMure
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
7
Așezați făina și zahărul într-o cratiță curată și turnați încet sucul de mure, rezervând 2 linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De MureSuc De Mure
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Bateți constant. Când se combină bine, adăugați ouăle întregi și gălbenușurile de ou, amestecând și gătind până când amestecul se îngroașă. Când s-a format cașul, după aproximativ 7 minute, scoateți-l de pe foc și amestecați untul. Se acoperă bine și se pune la frigider până se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
9
Pentru glazura de cremă de brânză: bateți crema de brânză și untul împreună în vasul unui mixer electric până când sunt palide și cremoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză înghețatăCremă De Brânză înghețată
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BolBol
10
Adăugați sucul de mure și coaja de lămâie și continuați să bateți până când culoarea este uniformă. (Coaja de lămâie are tendința de a adera la lama bătătorului. Când scoateți din vasul mixerului, asigurați-vă că răzuiți acest lucru și amestecați înapoi în glazură cu mâna.) Reduceți viteza la minim și începeți încet să adăugați zahărul cofetarilor. Continuați să adăugați până când glazura are o consistență medie-rigidă. Este posibil să nu aveți nevoie de cele 5 căni complete de zahăr. Bateți cu viteză mare încă 2 minute, răzuind vasul după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Suc De MureSuc De Mure
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
GlazuraGlazura
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
1
Scoateți centrul fiecărui cupcake folosind un corer de mere. Umpleți cavitatea cu cașul de Mure până când este la același nivel cu vârful tortului. Puneți glazura deasupra folosind un vârf simplu de patiserie. Zdrobiți una dintre prăjituri în bucăți mici și împrăștiați câteva sfărâmături deasupra fiecărui tort, astfel încât să adere la glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MureMure
GlazuraGlazura
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
Apple CorerApple Corer
2
Garnisiți cu o mură proaspătă întreagă, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MureMure

Ingrediente

1Oreos dublu umplutmazăre cu cocă violetmazăre cu cocă violet2Ceapa galbena medie, tocatamure proaspetemure proaspete24mure întregi proaspete, pentru garnitură (opțional)mure întregi proaspete, pentru garnitură (opțional)23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsuc de mure rezervat, din umplutură de cașsuc de mure rezervat, din umplutură de caș2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfiecare nucșoară măcinată, ienibahar și cuișoarefiecare nucșoară măcinată, ienibahar și cuișoare1Ceapa galbena medie, tocatazahăr cofetarizahăr cofetari4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.1 pachet (115 g) de rulouri semilună refrigerate1 pachet (115 g) de rulouri semilună refrigerate23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmPudră de cacao prelucrată în țările de josPudră de cacao prelucrată în țările de jos2gălbenușuri de ougălbenușuri de ou2crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)3crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)5911 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină universalăfăină universală43 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmfăină universalăfăină universală12 lingurițe de pudră de usturoipurple gel paste colorant alimentarpurple gel paste colorant alimentar23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmpastă de gel albastru regal colorant alimentarpastă de gel albastru regal colorant alimentar1lămâie, zestedlămâie, zested1Oreos dublu umplutpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsuc de lămâie, opționalsuc de lămâie, opțional3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsuc de lămâie, opționalsuc de lămâie, opțional43 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmunt nesăratunt nesărat63 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmunt nesăratunt nesărat1Oreos dublu umplut(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 1/2 linguriță amestec de condimente1 1/2 linguriță amestec de condimente1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvârfuri de patiserie - vârfuri rotunde #4vârfuri de patiserie - vârfuri rotunde #41Oreos dublu umplutoțet alboțet alb
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții24
Scor De Sănătate3
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista