Cupcakes Cu Brânză Cremă De Ciocolată Cu Căpșuni

Cupcakes cu brânză cremă de ciocolată cu căpșuni necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 24 de porții cu 279 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 8 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de căpșuni, apă, glazură de brânză cu frișcă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cupcakes cu Mousse de ciocolată cu glazură de brânză cremă de căpșuni bătută, Banana Ciocolata Chip Cupcakes cu căpșuni crema de branza glazura, și Cupcakes duble de ciocolată cu glazură de brânză cremă de căpșuni + bătute. Giveaway! (Giveaway Închis) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Linie 24 cupe brioșă cu garnituri de hârtie.
Amestecați amestecul de tort de ciocolată, smântâna, uleiul vegetal, apa și ouăle împreună într-un bol mare.
Turnați aluatul de tort uniform în căni de brioșă pregătite.
Puneți o lingură mică de brânză frișcă în fiecare cană de brioșă.
Se amestecă conservele de căpșuni într-un bol până se omogenizează; lingură aproximativ 1/4 linguriță per cupcake peste cremă de brânză.
Apăsați ușor conservele de căpșuni și crema de brânză în aluatul de tort cu o lingură.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când vârfurile de cupcake revin când sunt ușor atinse, 18 până la 20 de minute.
Se răcește în tigăi timp de 10 minute înainte de a se îndepărta pentru a se răci complet pe un suport de sârmă.
Întindeți crema de brânză înghețată peste cupcakes complet răcite și garnisiți cu felii de căpșuni.