Cupcakes cu banane fără Gluten cu glazură de unt rumenit

Rețeta Cupcakes cu banane fără Gluten cu glazură de unt rumenit ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 1 oră și 10 minute. Pentru 37 de cenți pe porție, veți obține un desert care servește 17. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 247 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați banane, zahăr pudră, vanilie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort cu ciocolată cu banane cu glazură de unt de arahide - fără gluten, fără lactate, fără soia, Cupcakes cu unt de arahide fără Gluten cu glazură de ciocolată, și Sănătos Chunky Monkey Cake nr / aka tort de banane cu unt de arahide cu glazură de unt de arahide cu ciocolată! (fără zahăr, bogat în proteine și fără gluten) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Așezați căni de copt Reynolds în fiecare dintre cele 17 căni de brioșe de dimensiuni obișnuite. Într-un castron mare, amestecați ingredientele cupcake doar până când ingredientele uscate sunt umezite. Lingurați aluatul uniform în căni de briose.
Coaceți 16 până la 18 minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată.
Scoateți din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
În cratița de 1 litru, încălziți 1/3 cană de unt la foc mediu doar până se rumenesc, amestecând ocazional. (Urmăriți cu atenție, deoarece untul poate arde rapid.)
Se ia de pe foc. Se răcește ușor, aproximativ 5 minute.
Într-un castron mediu, bateți untul, zahărul pudră, vanilia și suficient lapte până se omogenizează și se întinde.
Întindeți glazura peste cupcakes răcite.