Cupcakes cheie de var cu caș cheie de var
Cheie var prajiturele cu cheie var caș ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 24 și costă 66 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 459 calorii, 5g de proteine, și 22g de grăsime per portie. Această rețetă este plăcută de 12 gurmanzi și bucătari. Un amestec de bomboane pop rock, zahăr pudră, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Macadamia Key Lime Pie, 3 1/2 Inch Miniatura Cheie Var Plăcinte, și Key Lime Hatch Chile Gelato: cum se utilizează Chiles Hatch pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru cupcakes: Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F. Cupcake Line sau tigăi de brioșă cu 24 de garnituri de cupcake.
Cerneti faina, praful de copt si sarea si dati deoparte intr-un bol.
În bolul mixerului electric cu suport pentru palete, ungeți untul și zahărul granulat împreună timp de aproximativ 2 minute. Apoi răsturnați vasul și adăugați ouăle pe rând. După adăugarea tuturor ouălor, răzuiți vasul și adăugați laptele și ingredientele uscate.
Se amestecă la scăzut până se încorporează bine. Răsturnați din nou vasul și urcați de la viteză mică la viteză medie timp de aproximativ 20 de secunde, apoi răzuiți vasul pentru ultima dată.
Umpleți garniturile de cupcake cu trei sferturi pline cu aluat.
Coaceți timp de 20 până la 22 de minute, rotind cupcakes-urile după 12 minute și coaceți până când cupcakes-urile sunt coapte. Răciți complet cupcakes-urile.
Pentru glazură: cernem zahărul pudră și lăsăm deoparte într-un bol.
În bolul mixerului electric cu suport pentru palete, cremați untul și crema de brânză la viteză mică. Răsturnați vasul și adăugați zahărul pudră cernut 1 cană la un moment dat. Adăugați încet sucul de lămâie cheie și coaja până când este bine încorporat. Răsturnați vasul și amestecați la viteză mică. Apoi urcați până la viteză medie până la mare timp de aproximativ 2 minute până când este cremos și pufos.
Bateți ouăle, zahărul și sucul de lămâie cheie într-un bol de oțel și puneți-le deoparte în timp ce pregătiți un cazan dublu.
Puneți o oală mică pe jumătate plină cu apă pe aragaz la foc mediu până la mare.
Așezați vasul de oțel cu ouăle bătute deasupra oalei și amestecați cu o spatulă până când amestecul dvs. a devenit cremos ca smântâna, 6 până la 8 minute.
Îndepărtați amestecul și tulpina, scăpând de excesul de particule de ou. Luați un al doilea bol de oțel și aruncați amestecul de ouă în interior, adăugând coaja și untul rece.
Se amestecă până se încorporează bine și se pune la frigider până se îngroașă ușor, 10 până la 15 minute (sau până se obține consistența dorită).
Goliți mijlocul cupcakes-urilor răcite cu un măr corer sau scooper cu bile de pepene galben și dați deoparte. Umpleți cupcakes-urile cu cașul.
Puneți glazura într-o pungă de patiserie și tăiați 1/2-inch de pe vârf. Rotiți pe glazură, apoi marginea părților laterale în bomboane pop rock.