Cupcakes cheie de var ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Pentru 58 cenți pe porție, veți obține un desert care servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 373 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de coajă de tei, lapte condensat, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Macadamia Key Lime Pie, 3 1/2 Inch Miniatura Cheie Lime Plăcinte, și Key Lime Hatch Chile Gelato: cum se utilizează ardeii iute.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Bateți untul și scurtarea la viteză medie cu un mixer electric până la crem; adăugați treptat zahăr, bătând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Cuptor
2
Adăugați ouă, câte 1, bătând până se omogenizează după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
3
Combinați făina, praful de copt și sarea; adăugați la amestecul de unt alternativ cu zară, începând și terminând cu amestecul de făină. Bateți la viteză mică până se amestecă după fiecare adăugare. Se amestecă extractele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Lapte Bătut
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
4
Așezați căni de copt din hârtie în 2 (12 cani) Tigăi pentru brioșe și acoperiți cu spray de gătit; bateți lingura în cupe, umplând două treimi pline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
5
Coaceți timp de 12 până la 15 minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă 10 minute; scoateți din tigăi în rafturi de sârmă și răciți complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Pentru a pregăti umplutura de var cheie, amestecați toate ingredientele într-un castron mediu până se omogenizează. Se răcește 1 oră sau până se îngroașă. Face 2 căni. Umpleți fiecare cupcake cu cupcake cu umplutură de var cheie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Felii
Var
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Pentru a umple cupcakes, introduceți capătul unei linguri de lemn sau diblu în centrul cupcake-ului pentru a face o gaură. Umpleți o pungă de congelator din plastic cu fermoar cu umplutură sau glazură. Folosiți foarfece sau foarfece de bucătărie pentru a tăia aproximativ 1/4 inch dintr-un colț al pungii; introduceți punga în gaura din cupcake. Strângeți ușor până când umplutura ajunge în partea de sus a fiecărui cupcake.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Felii
Glazura
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
Foarfece De Bucătărie
8
Pentru a pregăti frisca, bateți frisca la viteză mare cu un mixer electric până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Frișcă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
9
Adăugați vanilia și zahărul și bateți până se formează vârfuri tari. A se păstra la frigider până când este gata de utilizare. Face 3 cupe. Înghețați fiecare cupcake cu frișcă proaspătă. Se acoperă cu firimituri de cracker graham și coajă de var.