Cupcakes Cappuccino
Reteta Cupcakes Cappuccino ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 2 ore și 12 minute. Această rețetă face 24 de porții cu 223 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de garnituri: espresso instant, bicarbonat de sodiu, cremă de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cupcakes Cappuccino, Cupcakes Cappuccino, și Cupcakes Cappuccino.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Bateți untul și crema de brânză la viteză medie cu un mixer electric până la crem. Bateți zahărul până când este ușor și pufos.
Adăugați ouă, câte 1 pe rând, bătând până se amestecă după fiecare adăugare. Se amestecă vanilia.
Combinați făina și următoarele 3 ingrediente. Adăugați treptat amestecul de unt alternativ cu smântână, bătând până se amestecă. Lingura aluat de linguri rotunjite în ușor uns miniatura brioșă Tigăi.
Coaceți la 350 timp de 13 până la 15 minute sau până când un pick de lemn introdus în centre iese curat. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă 5 minute.
Scoateți din tigăi la rafturi de sârmă și răciți complet (aproximativ 30 de minute). Țeavă sau răspândirea dublu împușcat Latte Buttercream pe cupcakes.
Notă: pentru a pregăti cupcakes de dimensiuni obișnuite, lingurați aluatul în 2 tigăi de brioșă cu 12 căni ușor unse, umplând două treimi pline.
Coaceți la 350 timp de 22 până la 24 de minute sau până când un pick de lemn introdus în centre iese curat. Se răcește și se decorează după dorință. Mărci 2 duzină.