Reteta Cannoli Cupcakes ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 1 oră și 5 minute. Această rețetă servește 24 și costă 1,31 USD pe porție. O porție conține 589 calorii, 13g de proteine, și 40g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 17 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână smântână grea, extract de vanillan, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cupcakes Cannoli, Cupcakes Cannoli, și Cupcakes Cannoli Umplute Cu Cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru cupcakes: Preîncălziți un cuptor cu convecție la 325 de grade F. Linia 24 tigăi de cupcake de dimensiuni obișnuite cu căptușeli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați făina, coaja de portocală, praful de copt și sarea într-un castron. Într-un mixer de stand, cremă zahărul și untul la viteză medie până când sunt ușoare și pufoase, 4 până la 8 minute. Adăugați încet ouăle pe rând, răzuind vasul după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Coaja De Portocala
Unt
Cremă
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Stand Mixer
Bol
3
Adăugați extractul de vanilie și uleiul de portocale în mixer. La viteză mică, alternați treptat adăugând amestecul de făină și laptele, începând și terminând cu ingredientele uscate și amestecați până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Vanilie
Extract De Portocale
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Când amestecul este neted, împărțiți aluatul uniform în garniturile de cupcake pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
5
Coaceți până se rumenesc ușor și se fierbe complet, aproximativ 15 minute. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Pentru umplutură: cu o lingură mare de lemn sau metal, amestecați ricotta, zahărul cofetarilor, ciocolata și coaja de portocală într-un castron mediu până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Coaja De Portocala
Ciocolata
Brânză Ricotta
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1
Așezați ciocolata într-un bol rezistent la căldură medie. Într-o cratiță mică la foc mediu, aduceți smântâna grea și zahărul la fierbere, asigurându-vă că zahărul este complet dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă Grea
Ciocolata
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bol
2
Se toarnă amestecul de smântână și zahăr peste ciocolată și se lasă să stea 5 minute. Treceți treptat până la neted. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Cremă
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Pentru crema de migdale: într-un mixer cu suportul pentru bici, bateți smântâna, zahărul și pasta de migdale până când crema este suficient de fermă pentru a pipa cupcakes-urile, dar nu prea rigidă și untoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Migdale
Tăiate în Felii
Migdale
Cremă
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Stand Mixer
Bateti
1
Tăiați o gaură mică de dimensiunea unui miez de măr în fiecare cupcake și umpleți cu crema de cannoli. Pipați o cantitate mică de ganache pe întreaga suprafață a cupcake-ului și faceți același lucru cu crema de migdale. Se acoperă cu migdale prăjite.