Cupcakes Adevărate Cu Căpșuni
Cupcakes cu căpșuni adevărate este un vegetarian rețetă cu 12 porții. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 285 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de ouă, extract de vanillan, căpșuni și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. 700 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Încercați Prajiturele cu ciocolata adevarata, Limonadă Adevărată De Căpșuni, și Adevarata Inghetata De Capsuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Pulverizați căni de cupcake cu spray de gătit sau tapetați cu căptușeli de cupcake.
Puneți 8 căpșuni într-un blender și amestecați până se omogenizează.
Se toarnă piureul printr-o strecurătoare pentru a îndepărta semințele. Puree ar trebui să fie egal cu aproximativ 3/4 cană. Puneți piureul deoparte.
Într-un castron mare, bateți împreună ouăle, zahărul alb, uleiul vegetal, 1/2 linguriță extract de vanilie, coaja de lămâie și piureul de căpșuni până se combină bine. Se amestecă făina, praful de copt, sarea, amestecul de budincă de vanilie (pentru un cupcake mai umed) și colorantul alimentar roșu pentru a ajunge la o nuanță dorită de roz. Puneți aluatul în cupele de cupcake pregătite, umplând fiecare aproximativ 2/3.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când cupcakes-urile au crescut și o scobitoare introdusă în centrul unui cupcake iese curată, aproximativ 23 de minute. Lăsați cupcakes-urile să se răcească cu cel puțin 10 minute înainte de îngheț.
Pentru a face glazură, bateți crema de brânză și untul împreună într-un bol de amestecare cu un mixer electric până se omogenizează și amestecați zahărul cofetarilor și 1/2 linguriță extract de vanilie pentru a face o glazură fără bulgări. Înghețați fiecare cupcake cu aproximativ 2 linguri de glazură și acoperiți fiecare cupcake cu o felie de căpșuni.