Cupcake Menora
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Cupcake Menorah. Această rețetă face 15 porții cu 325 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de amestec de tort de ciocolată, glazură de vanilie gata de întins, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Cum se face un Menorah Cupcake, Hanuka Cupcake Menora, și Chili de dovleac cu Abuelita în două moduri-Cupcake și non-Cupcake: prima mea pereche de Cupcake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Bateți amestecul de tort, amestecul de budincă uscată, laptele și ouăle într-un castron mare cu mixerul până se omogenizează. Se amestecă ciocolata.
Lingură în 24 de căni de brioșe căptușite cu hârtie.
Coaceți 20 până la 25 min. sau până când scobitoarea introdusă în centre iese curată. Se răcește 10 min.
Scoateți cupcakes-urile din tigăi în rafturi de sârmă; se răcește complet.
Răspândiți cupcakes cu glazură. Introduceți lumânări albastre în vârfuri de 9 cupcakes. Aranjați în formă de menora, ridicând centrul cupcake așa cum se arată în fotografie.
Serviți cupcakes rămase pe lateral.