Cupcake cu caramel sărat
Cupcake cu caramel sărat ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă lacto ovo vegetariană servește 24 și costă 1,42 USD per porție. O porție conține 637 de calorii, 8 g de proteine și 36 g de grăsimi. Câteva persoane le-a plăcut foarte mult acest preparat american. 43 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână sare de mare, sos de caramel, zahăr granulat și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 36%. Acest scor nu este atât de super. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pumpkin Chili with Abuelita Two Ways – Cupcake and Non-Cupcake: My First Cupcake Pairing, Caramel Caju Cupcake și Caramel Apple Pumpkin Spice Muffins with Salted Caramel Pairing.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (325 de grade F într-un cuptor cu convecție). Tapetați tigăile pentru cupcake cu căptușeală pentru cupcake (24 de dimensiune obișnuită sau 48 de dimensiune mini).
Folosind un mixer în picioare prevăzut cu un accesoriu cu palete, amestecați smântâna, bicarbonatul de sodiu, sarea și ouăle până se omogenizează. Răzuiți interiorul boabei de vanilie.
Adăugați vanilia și zahărul granulat în amestecul de ouă.
Se amestecă până se combină.
Într-un castron mic, amestecați untul topit cu 1 cană de apă. Cu mixerul setat la viteza mica, adaugam apa si untul, cu faina. Răzuiți părțile laterale ale bolului și continuați să amestecați până când se combină bine.
Umpleți garniturile de cupcake pe două treimi cu aluat.
Coaceți până când devine maro auriu și copt, 22 de minute pentru dimensiunea obișnuită și 16 minute pentru dimensiunea mini. Răciți complet cupcakes. Înghețați cu Glazura de Cremă de Unt Caramel.
Folosind un mixer în picioare prevăzut cu un accesoriu cu palete, adăugați untul și bateți până la omogenizare, 2 până la 3 minute.
Adauga crema de branza si bate pana se incorporeaza complet si se omogenizeaza. Reduceți viteza și adăugați puțin câte puțin zahărul pudră.
Se amestecă până se încorporează complet.
Adăugați sosul de caramel la amestecul de smântână de unt.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cupcakes funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Louis Roederer Cristal Brut cu un rating de 4,6 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 299 de dolari pe sticlă.
![Louis Roederer Cristal Brut]()
Louis Roederer Cristal Brut
Cristal, bijuteria și tête de cuvée ale Champagne Louis Roederer, a fost creată în 1876 pentru țarul Alexandru al II-lea al Rusiei. Rămâne fidel originii sale, inspirat de eleganță și puritate. Cristal este produs cu standarde reglementate de vinificație care necesită o selecție riguroasă de crusuri, vintage, struguri și vin. Cristal este produs folosind numai cele mai bune recolte din crusuri garantate ca provin din podgoria Louis Roederer. Toate caracteristicile excepționale ale vintage-ului 2002 au fost literalmente surprinse în acest Cristal 2002, care este generos și luxuriant, dezvăluind echilibrul perfect între concentrare și finețe, prospețime și vinozitate, intensitate și rafinament. În trei cuvinte: mândru, bogat și luxos. Cristal 2002 este galben strălucitor cu accente deschise de chihlimbar și are o mousse frumoasă cu cordon fin de bule persistente și regulate. Nasul este intens si delicat, dezvaluind un amestec curat si bine imbinat de arome de miere, cacao, alune usor prajite, citrice confiate. O explozie savuroasă de fructe coapte la atac, vinul dezvăluie fructe roșii, ciocolată albă, caramel și produse de patiserie daneze, tipice Cristalului. Textura sa matasoasa, concentrata se bazeaza pe structura sa intensa, puternica si vinoasa, dar mentine rafinamentul. Gustul se formează pentru a obține o senzație delicioasă de armonie bine amestecată a aromelor. Un final proaspăt, cu o notă de amărăciune, îl face aproape crocant.