Cupa sărbătorilor coloniale
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariene și vegane în cutia de rețete, Colonial Holiday Cup ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 203 calorii , 1 g de proteine și 0 g de grăsimi . Această rețetă servește 16. Pentru 57 de cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de suc de mere, ienibahar, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează cel mai bine ca aperitiv și se face în aproximativ 1 oră și 10 minute . 6 persoane au facut aceasta reteta si ar face-o din nou. Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de spectaculos de 36% . Încercați PB Cup Stuffed Brownie Bites , Peanut Butter Cup Trifle și Three-Cup Chicken pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Turnați sucul de mere, sucul de portocale și sucul de lămâie într-o oală mare.
Puneți batoanele de scorțișoară, zahărul brun, cuișoarele și ienibaharul în centrul unei bucăți pătrate de brânză de 8 inci. Adunați marginile prozei de brânză și legați-le cu sfoară de bucătărie pentru a le fixa, apoi adăugați-le la amestecul de suc. Peste sucuri se plutesc felii de portocale. Se fierbe la foc mediu timp de 1 oră.