Cum să gătești grâu cu porumb la grătar, ardei iute prăjiți și Fontina

Cum să gătești grâu cu porumb la grătar, ardei iute prăjiți și Fontina
Nevoie de o făină de dimineață fără gluten? Cum să gătești grâu cu porumb la grătar, ardei iute prăjiți și Fontina ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 369 calorii, 19g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,29 USD pe porție. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 222 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de lapte, sare și piper, piper cayenne și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Acesta este adus la tine de SippitySup. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, care este solid. Rețete similare includ Grâu de porumb la grătar cu ardei iute înnegrit și brânză Fontina, Ardei iute Poblano prăjiți la foc, umpluți cu porumb, Quinoa și brânză de capră, și Cremă de brânză cremoasă cu ardei iute.

Instrucțiuni

1
Faceți toppingul de porumb la grătar: pregătiți grătarul pentru căldură indirectă medie. Frecați uleiul de măsline pe porumb pentru a acoperi bine. Grătar, întorcându-se des, până când porumbul este ușor carbonizat peste tot și doar fraged, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1
Așezați feliile de slănină într-o tigaie mare, neîncălzită, cu fund greu sau din fontă. Întoarceți focul la mediu și gătiți slănina, întorcându-se des până când este crocantă. Aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1
Așezați suportul cuptorului în poziția centrală și preîncălziți cuptorul la 450 de grade.Aduceți bulionul de pui la fiert într-un 4-qt. cratiță la foc mare. Treceți treptat în grâu; reduceți căldura la mediu-scăzut și gătiți, amestecând constant timp de aproximativ 5 minute. Continuați să gătiți până când se înmoaie ocazional, încă aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
2 Uncii Cheddar Mărunțit2 Uncii Cheddar Mărunțit
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Se ia de pe foc și se amestecă fontina, laptele, untul și cayenne; condimentează cu sare și piper. În timp ce este încă cald și turnat, transferați grăsimile într-un vas de copt de 1 sau 1 litru de adâncime. Este posibil să aveți mai multe crupe decât aveți nevoie, așa că asigurați-vă că umpleți vasul doar până la aproximativ cm de sus.Răzuiți amestecul de porumb și chili deasupra granulelor, întinzându-l și uniform, apoi presărați parmezanul deasupra. Puneți vasul de copt pe o foaie de copt cu margini și introduceți-l în cuptorul încălzit. Fierte până la cald și Bulbuc și începând să se rumenească deasupra, 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Brânză FontinaBrânză Fontina
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
2 Uncii Cheddar Mărunțit2 Uncii Cheddar Mărunțit
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
3
Scoateți din cuptor și garnisiți cu slănină tocată pregătită și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
4
Se servește fierbinte.Ca aceasta: cum ar fi încărcarea...

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett
Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett
Un Kabinett crackly, amidonat și impecabil; foarte limey-pe bază de plante; mai ales appley și mineral; finisaj mentolat stern. Merge cu orice îți place în bucătăria de păsări de curte, crustacee și fructe de mare, mai ales dacă este însoțită de sosuri pe bază de smântână sau unt. Excelent cu salate de vară și cu bucătăria Pacific Rim.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista