Cum să frigeți un pui
Cum să frigeți un pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,35 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 435 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați puiul prăjit, căței de usturoi, crengute de rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până rozmarin ai putea urma acest curs principal cu Zmeură Brie Desert Pizza cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Stoc de pui folosind pui fript rămas, Pui Prăjit, și Pui prăjit foarte util pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pasul 1 Spălați și sare: când vă duceți pasărea acasă, desfaceți-o și clătiți-o în interior și în exterior cu apă rece. Se usucă cu prosoape de hârtie.
Presărați-l peste tot cu 1 linguriță de sare kosher. Sarea face carnea fragedă și îmbunătățește aroma (și nu o face să aibă gust sărat). Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider până se pregătește să se prăjească (până la 1 zi). Aduceți pasărea la temperatura camerei cu o oră înainte de prăjire; apoi puneți rozmarinul proaspăt și usturoiul în cavitate.
Presărați puiul cu piper negru.
Pasul 2 preîncălziți și prăjiți: Preîncălziți cuptorul la 45
Pe plită, preîncălziți o tigaie din fontă (suficient de mare pentru a ține puiul) la foc mediu-mare.
Adăugați ulei de măsline în tigaie și așezați pasărea, cu pieptul în sus, în tigaie. Apoi puneți tigaia fierbinte pe suportul din mijloc în cuptor. (Pentru o parte ușoară, aruncați cartofi noi în puțin ulei de măsline și adăugați-i la skil-lăsați după aproximativ 20 de minute.) Prăjiți aproximativ 1 oră pentru o pasăre de 3 1/2 lire și până la 90 de minute pentru un 5 lire.
Pasul 3 testați pentru coacere: după aproximativ 50 de minute, utilizați un termometru pentru carne pentru a verifica temperatura în cea mai groasă parte a coapsei; ar trebui să ajungă la 18
Alte două teste rapide pentru doneness: Wiggle un picior de pui; dacă este liber, este făcut. Sau se taie în cutelor în cazul în care coapsa întâlnește corpul; dacă nu există semne de sânge și sucurile sunt clare pasărea se face. Dacă nu este gata, continuați să prăjiți încă 10 minute sau cam așa ceva.
Puneți puiul pe o tăietură cu o buză, astfel încât sucurile să nu se revărseze și lăsați-l să stea 10 până la 15 minute. Apoi presărați piper negru suplimentar deasupra și sculptați, începând prin îndepărtarea coapselor și picioarelor și apoi a aripilor. Pentru piept, sculptați din exterior spre interior, în felii subțiri uniforme.