Cum să frigeți un pui

Cum să frigeți un pui
Cum să frigeți un pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,35 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 435 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați puiul prăjit, căței de usturoi, crengute de rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până rozmarin ai putea urma acest curs principal cu Zmeură Brie Desert Pizza cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Stoc de pui folosind pui fript rămas, Pui Prăjit, și Pui prăjit foarte util pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pasul 1 Spălați și sare: când vă duceți pasărea acasă, desfaceți-o și clătiți-o în interior și în exterior cu apă rece. Se usucă cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2
Presărați-l peste tot cu 1 linguriță de sare kosher. Sarea face carnea fragedă și îmbunătățește aroma (și nu o face să aibă gust sărat). Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider până se pregătește să se prăjească (până la 1 zi). Aduceți pasărea la temperatura camerei cu o oră înainte de prăjire; apoi puneți rozmarinul proaspăt și usturoiul în cavitate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin ProaspătRozmarin Proaspăt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3
Presărați puiul cu piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Pasul 2 preîncălziți și prăjiți: Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Pe plită, preîncălziți o tigaie din fontă (suficient de mare pentru a ține puiul) la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați ulei de măsline în tigaie și așezați pasărea, cu pieptul în sus, în tigaie. Apoi puneți tigaia fierbinte pe suportul din mijloc în cuptor. (Pentru o parte ușoară, aruncați cartofi noi în puțin ulei de măsline și adăugați-i la skil-lăsați după aproximativ 20 de minute.) Prăjiți aproximativ 1 oră pentru o pasăre de 3 1/2 lire și până la 90 de minute pentru un 5 lire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Patrunjel Cu Frunze Plate Tocat Sau Arpagic Tocat, Pentru Ornat2 Linguri Patrunjel Cu Frunze Plate Tocat Sau Arpagic Tocat, Pentru Ornat
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Pasul 3 testați pentru coacere: după aproximativ 50 de minute, utilizați un termometru pentru carne pentru a verifica temperatura în cea mai groasă parte a coapsei; ar trebui să ajungă la 18
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
8
Alte două teste rapide pentru doneness: Wiggle un picior de pui; dacă este liber, este făcut. Sau se taie în cutelor în cazul în care coapsa întâlnește corpul; dacă nu există semne de sânge și sucurile sunt clare pasărea se face. Dacă nu este gata, continuați să prăjiți încă 10 minute sau cam așa ceva.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De PuiPicior De Pui
1
Puneți puiul pe o tăietură cu o buză, astfel încât sucurile să nu se revărseze și lăsați-l să stea 10 până la 15 minute. Apoi presărați piper negru suplimentar deasupra și sculptați, începând prin îndepărtarea coapselor și picioarelor și apoi a aripilor. Pentru piept, sculptați din exterior spre interior, în felii subțiri uniforme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate17
Revista