Cum să faci anghinare la grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cum să faceți anghinare la grătar. Această rețetă servește 12 și costă 63 de cenți pe porție. O porție conține 159 calorii, 9g de proteine, și 12g de grăsime. Dacă aveți la îndemână sare și piper, ulei de semințe de struguri, lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 127 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Cum se face puiul la grătar pe aragaz (metoda ușoară a tigaiei la grătar), Grătar cu ochi de coastă, și Grătar Afumat Freca pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cum să faci anghinare la grătar
Ingrediente3 Anghinare1 Lămâie1 / 8 cană ulei de semințe de struguri sau orice ulei cu un punct de fum ridicat
De asemenea, veți avea nevoie de
Cuțit zimțat sau cuțit ascuțit de bucătar, baller de pepene galben, oală mare cu capac, coș de aburi, perie de patiserie, clești, grătar
Porții: 6 jumătăți de anghinare sau 12 sferturi de anghinare