Cum să aburi Broccoli perfect de fiecare dată
Cum să aburi Broccoli perfect de fiecare dată când durează aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 582 calorii, 33g de proteine, și 33g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2 și costă 1,79 USD pe porție. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 672 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați broccoli, pui, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Vă este adus prin simple rețete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 0%. Rețete similare includ Cum să aburi și să mănânci o anghinare, Rapid Asiatice Abur, și Coc Cu Abur Integral.
Instrucțiuni
Tăiați coroanele departe de tulpinile mari ale broccoli. Rupeți coroana în flori de mărimea mușcăturii. Clătiți bine floretele de broccoli.
Curățați și aruncați pielea exterioară groasă a tulpinilor. Feliați tulpinile sau tăiați-le în sferturi pe lungime.
Aduceți apa cu aburi la fierbere:
Așezați 3/4 până la 1 inch de apă într-o cratiță cu un abur și aduceți la fierbere. (Rețineți că nu aveți un abur, puteți pune pur și simplu broccoli direct într-un centimetru de apă clocotită.)
Adăugați broccoli, abur 5 până la 6 min:
Adăugați broccoli la abur și acoperiți; reduceți focul la mediu și lăsați să gătească 5-6 minute. Broccoli se face când îl puteți străpunge cu o furculiță. De îndată ce este capabil să străpungă, scoateți-l de pe foc, puneți-l în vasul de servire.
Rețineți că legumele verzi, cum ar fi broccoli, se vor transforma din verde vibrant în verde măslin monoton, la aproximativ 7 minute de gătit. Așadar, urmăriți ora și nu lăsați broccoli să se gătească prea mult!
Îmbracă-te cu toppingul tău preferat: Îmbracă-te după gust cu unt, ulei de măsline, maioneză, coajă sau suc de lămâie, oțet de orez condimentat, oțet balsamic, piper negru măcinat, migdale prăjite sau semințe de susan.