Cum se prepară sos bordelaise
Cum să faci sos Bordelaise ar putea fi doar rețeta fără gluten și lacto ovo vegetariană pe care ai căutat-o. Pentru 1,32 USD per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 94 de calorii , 3 g de proteine și 1 g de grăsime fiecare. Funcționează bine ca sos. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. Mergeți la magazin și cumpărați supa de vițel, vin roșu, sare și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Cu un scor de lingură de 0% , acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă se poate repara). Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Sosul Zhoug (alias Sos Schug) – Un sos picant de coriandru din Orientul Mijlociu , Cum se prepară sos de bază Marinara și Tort cu cireșe pe dos (extrem de ușor de făcut!) .
Instrucțiuni
Puneti untul si salota intr-o cratita cu praf de sare; gătiți și amestecați șoapele la foc mediu-mic până când se caramelizează și se rumenesc, aproximativ 20 de minute. Se amestecă din când în când.
Adăugați vin roșu și aduceți la fiert.
Reduceți căldura la minim; gătiți până când vinul este aproape evaporat și sucurile din tigaie sunt groase și ușor siropoase. Urmăriți cu atenție, amestecul se arde ușor.
Adăugați supa de vițel, readuceți la fiert și gătiți până scade la jumătate, iar sosul se îngroașă ușor, aproximativ 10 minute.
Se toarnă sosul printr-o strecurătoare cu plasă fină pusă peste un recipient. Atingeți sita cu o lingură în timp ce strecurați și stoarceți ultimele picături de sos rămase din reziduu. Asezonați sosul după gust cu sare și piper negru.