Cum se prepară creveți simpli cu usturoi

Cum se prepară creveți simpli cu usturoi
Cum se face creveți simpli de usturoi este un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $2.75 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 209 calorii. 6976 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 25 minute. Un amestec de apă, suc de lămâie, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 68%. Încercați Black Kettle ' s Pasta cu unt de usturoi-faceți o cină simplă de paste cu doar câteva ingrediente care au gustul că ați pus multă muncă în cină, Usturoi Karasev - cum se face usturoi Sev-gustări ușoare Diwali, și Cum se face Kuzhambu simplu de pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie grea la foc mare până când începe să fumeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Așezați creveții într-un strat uniform pe fundul tigaiei și gătiți timp de 1 minut fără a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Condimentați creveții cu sare; gătiți și amestecați până când creveții încep să devină roz, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
SareSare
4
Se amestecă usturoiul și fulgii de ardei roșu; gatiti si amestecati 1 minut. Se amestecă sucul de lămâie, saramura de caper, 1 1/2 linguriță de unt rece și jumătate de pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Suc De LămâieSuc De Lămâie
PătrunjelPătrunjel
UntUnt
UsturoiUsturoi
SaramurăSaramură
5
Gatiti pana cand untul s-a topit, aproximativ 1 minut, apoi dati focul la minim si amestecati 1 1/2 lingura de unt rece. Gatiti si amestecati pana cand tot untul s-a topit pentru a forma un sos gros, iar crevetii sunt roz si Opaci, aproximativ 2 pana la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CrevețiCreveți
SosSos
6
Îndepărtați creveții cu o lingură cu fante și transferați într-un castron; continuați să gătiți sosul de unt, adăugând apă câte 1 linguriță, dacă este prea gros, aproximativ 2 minute. Condimentează cu sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CrevețiCreveți
SosSos
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
7
Serviți creveții acoperiți cu sosul de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Se ornează cu pătrunjelul rămas cu frunze plate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel Cu Frunze PlatePătrunjel Cu Frunze Plate
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Revista