Cum se prepară creveți simpli cu usturoi

Cum se face creveți simpli de usturoi este un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $2.75 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 209 calorii. 6976 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 25 minute. Un amestec de apă, suc de lămâie, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 68%. Încercați Black Kettle ' s Pasta cu unt de usturoi-faceți o cină simplă de paste cu doar câteva ingrediente care au gustul că ați pus multă muncă în cină, Usturoi Karasev - cum se face usturoi Sev-gustări ușoare Diwali, și Cum se face Kuzhambu simplu de pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie grea la foc mare până când începe să fumeze.
Așezați creveții într-un strat uniform pe fundul tigaiei și gătiți timp de 1 minut fără a amesteca.
Condimentați creveții cu sare; gătiți și amestecați până când creveții încep să devină roz, aproximativ 1 minut.
Se amestecă usturoiul și fulgii de ardei roșu; gatiti si amestecati 1 minut. Se amestecă sucul de lămâie, saramura de caper, 1 1/2 linguriță de unt rece și jumătate de pătrunjel.
Gatiti pana cand untul s-a topit, aproximativ 1 minut, apoi dati focul la minim si amestecati 1 1/2 lingura de unt rece. Gatiti si amestecati pana cand tot untul s-a topit pentru a forma un sos gros, iar crevetii sunt roz si Opaci, aproximativ 2 pana la 3 minute.
Îndepărtați creveții cu o lingură cu fante și transferați într-un castron; continuați să gătiți sosul de unt, adăugând apă câte 1 linguriță, dacă este prea gros, aproximativ 2 minute. Condimentează cu sare după gust.
Serviți creveții acoperiți cu sosul de tigaie.
Se ornează cu pătrunjelul rămas cu frunze plate.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ați putea încerca este Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 46 de dolari.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.