Cum să faci chiftele de Cocktail de curcan necesită în jur 35 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 32 și costă 40 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 60 de calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați condimente de pasăre, sare de usturoi, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Chiftele De Cocktail Din Turcia, Chiftele De Curcan Cocktail, și Chiftele de Cocktail de curcan cu glazură de muștar de mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Amestecați curcanul, condimentul de pasăre, sarea de usturoi, pudra de ceapă, sarea, piperul, sosul Worcestershire și ardeiul cayenne împreună într-un castron. Se amestecă oul, laptele și firimiturile de pâine. Se acoperă cu plastic și se dă la frigider timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Worcestershire
Condimente De Păsări De Curte
Ardei Iute
Pesmet
Praf De Ceapă
Sare De Usturoi
Piper
Toată Turcia
Lapte
Sare
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Încălziți uleiul de măsline în tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Rulați amestecul de curcan în bile, aproximativ o lingură fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Rola
4
Așezați chiftelele într-un singur strat în tigaie. Chiftele maro pe toate părțile, răsturnând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Așezați chiftelele rumenite pe o foaie de copt curată. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
6
Combinați sosul de afine, marmelada și bulionul de pui la foc mediu în tigaia folosită pentru a găti chiftelele. Se amestecă ardeii jalapeno și Fresno, apoi se întorc chiftelele în tigaie. Reduceți căldura la mediu-scăzut și continuați să gătiți până când chiftelele nu mai sunt roz în centru și glazura este redusă. Se condimentează cu sare și piper.