Cum sa faci sos de brânză Nacho ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 131 calorii. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. 101 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți pudră ancho chile, unt, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scorul de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Sos De Brânză Nacho, Sos De Brânză Nacho De 5 Minute, și Sos De Brânză Nacho De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o oală mare sau cuptor olandez la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Se presară în 3 linguri plus 1 linguriță de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
3
Bateți constant până când amestecul este gros și toată făina este încorporată, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Turnați încet laptele rece în amestecul de unt, amestecând constant până se combină. Se fierbe, amestecând ocazional, până se îngroașă ușor, aproximativ 5 minute. Se amestecă paprika, chipotle măcinat, pudră ancho chile, piper cayenne și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Resturi Proaspete
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Reduceți căldura la minim și adăugați brânză Cheddar ascuțită, brânză Monterey Jack și brânză Muenster, câte o mână la un moment dat; se amestecă până se topește bine. Condimentează cu sare după gust.