Cum se face Pizza pe presa Panini
Cum sa faci Pizzan pe presa Panini ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $1.51 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. O porție conține 352 calorii, 20g de proteine, și 13g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați toppinguri, aluat de pizza, pesto de roșii uscate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma aluatul de pizza, puteți urma acest fel principal cu Pizza De Desert La Grătar ca desert. 1255 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 18 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Fă-ți propriile conuri de înghețată pe o presă Panini, Brie, Basil, Bacon & Blue Panini ... și un cadou de presă Breville Panini!, și Plăcintă cu mere Panini din cartea de bucate Ultimate Panini Press de Kathy Strahs pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți presa panini la foc mare. Dacă presa panini vine cu o opțiune de înclinare, asigurați-vă că este setată la plat.Pregătind câte o pizza, rupeți o foaie de folie de aluminiu de aproximativ aceeași dimensiune a presei.
Periați uleiul de măsline (sau pulverizați spray-ul de gătit) pe suprafață, într-o zonă cu diametrul de aproximativ 6 inci.Întindeți o porție de aluat într-o formă (oarecum) circulară. Aluatul va fi foarte elastic – întindeți-l, așteptați câteva minute, apoi întindeți-l mai mult. Diluantul este mai bine pentru a vă asigura că gătește bine.
Întindeți câteva linguri de pesto pe aluatul întins.
Adăugați brânza și toppingurile (consultați Sfaturi pentru alegerea toppingurilor în postarea de mai sus).
Transferați folia de aluminiu în presa panini. Închideți capacul, permițând grătarului superior să plutească la aproximativ 1 inch deasupra pizza (dacă nu aveți un aparat de panini care să permită o înălțime fixă, ați putea încerca să vă creați propriile distanțiere de 1 inch, ridicând niște folie de aluminiu).Grătiți pizza până când aluatul este gătit și ușor rumenit (poate să se baloneze puțin) și brânza este topită și bulboasă, 6 până la 8 minute. Feliați și serviți imediat.