Cum Se Face Pad Thai (Vegetarian Pad Thai )
Rețeta cum se face Pad Thai (Vegetarian Pad Thai ) este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare asiatică. Această rețetă face 8 porții cu 472 calorii, 8g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $2.67 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 12 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ciuperci shiitake, ulei de canolan de calibru, sare de condimentare a ciupercilor și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Încercați Pad vegetarian Thai cu Zoodles, Pad Thai Zoodles, și Spaghetti Squash Pad Thai cu pui-Paleo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Suc 2 limes. Pune deoparte.Pregătirea tăiței de orez uscat: când nu sunt gătite, tăiței de sticlă arată cenușiu.
Așezați tăiței lungi într-un castron mare și înmuiați-i în apă rece aproximativ 30 de minute. Acest pas va ajuta la înmuierea tăiței.
Se scurge printr-o strecurătoare și se aruncă lichidul. Pune deoparte.Pregătirea ardeilor iute proaspeți: tulpina, semințele și tocați mărunt ardeiul iute. Notă: nu uitați să nu vă frecați ochii după ce ați atins semințele de ardei chile.Prepararea sosului Pad Thai: într-un castron mic, dizolvați zahărul de palmier (sau zahărul brun deschis) în cană cu apă clocotită.
Lăsați apa să se răcească la temperatura camerei.
Scurgeți lichidul din pachetul de tofu. Uscați tofu cu un prosop de hârtie.
Tăiați bucata de tofu în jumătate, pe lungime.
Tăiați fiecare bloc în-inch slices.In un wok, încălziți uleiul de canola rămas timp de aproximativ 2-3 minute. Ar trebui să aveți aproximativ un strat de ulei adânc de 1 inch. Cheia pentru tofu prăjit bun este să obțineți bule mici atunci când tofu este în contact cu uleiul. Nu încălziți prea mult uleiul; altfel tofu va deveni prea auriu și mestecat.
Așezați tofu câte o bucată în uleiul fierbinte; asigurați-vă că bucățile de tofu nu se ating. Pan-prăjiți în loturi timp de aproximativ 2 minute pe lot până devin aurii pe toate părțile. Coborâți focul la mediu-mic pentru gătit uniform și pentru a preveni rumenirea prea rapidă. Întoarceți fiecare bucată și gătiți aproximativ un minut mai mult. Ridicați delicat fiecare bucată de tofu folosind un skimmer de păianjen (am folosit bețișoare de lemn), lăsând cât mai mult ulei în wok.As de îndată ce tofu este răcit suficient pentru a fi manipulat, tăiați în zaruri mici. Pune deoparte.Timp de asamblare: în același wok, adăugați pasta de usturoi de ghimbir și frunza de tei kaffir. Gatiti pana cand parfumati.
Adăugați morcovii. Se amestecă până când sunt ușor translucide, apoi se adaugă ciupercile shiitake și stridii și ardeii iute proaspeți. Se condimentează cu sare de condimente de ciuperci. Aruncă bine.
Adăugați tofu cu sosul Pad Thai. Se amestecă bine.
Transferați pe o farfurie.Spălați, tăiați și tăiați ceapa verde în bucăți de 1". Pune deoparte.
Adăugați mai mult ulei în wok, dacă este necesar. Se amestecă ceapa verde până devine aurie.
Adăugați tăiței de orez scursi.
Adăugați sosul de soia, sucul de jumătate de lime și zahărul brun deschis. Aruncați folosind spatule poziționate pe ambele părți ale wok-ului pentru a preveni lipirea alimentelor de fund. Gatiti inca un minut.
Stropiți cu aproximativ 1 cană de apă, apoi aruncați până când apa se evaporă. Verificați coacerea tăiței. Dacă sunt încă al dente, stropiți mai multă apă până când au textura dorită.
Adăugați tofu, jicama prăjită, legume și pene de ceapă. Aruncați bine până când ceapa se înmoaie. Opriți căldura.
Adăugați mugurii de fasole. Acoperiți wok-ul și lăsați să stea aproximativ 2-3 minute. Reglați condimentul cu mai multă sare de condimentare a ciupercilor (dacă este necesar).
Adăugați cilantro, terminați cu sucul de lămâie rămas și stropiți o picătură de ulei de susan.
Se presară cu piper negru și arahide prăjite.
Se ornează cu var.Bon apptit!
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Lubanzi Chenin Blanc cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Lubanzi Chenin Blanc]()
Lubanzi Chenin Blanc
Lubanzi Chenin Blanc 2018 este extras dintr-un amestec de viță de vie mai veche, uscată de crescătorie și viță de vie mai tânără, irigată prin picurare. Culoarea sa adâncă de paie indică atât prospețimea coaptă, cât și complexitatea. Nasul aduce mai întâi fructe tropicale și de piatră, provocând gânduri de mandarină și litchi. Palatul este rotund și cărnos, împingând din nou litchi înainte, împreună cu piersica albă, caisul și mărul verde, toate purtate de o notă de aciditate ridicată. Există luminozitate și un ușor indiciu de pâine proaspăt coaptă pe tot parcursul. Finisajul este lung, moale și afectuos.